Ipekkk- Merhaba annişler , kızıma halen isim bulamadım . Şu günlerde Begüm ismi aklımı çeliyor . Siz değerli annelerin de fikrini almak istedim 🤩.
SevimliHayalet Ipekkk- Begüm güzel bir isim. Bende bir kaç isim iliştiriyim Ela Eylül Nil Naz Ada Beren Mina Sezgi Yade
Busel Ipekkk- kızım olsaydı direk Benan koyacaktım🥰 ama oğlan oluyor ve oğlana isim bulmak kadar zor birsey yok son 35 gun kaldi hala isim yok……..
Hilalll28 Benimki erkek ama hazal ve Eylül ismi çok hoşuma gidiyordu💙 bir de Umay adını çok seviyorum kızım olsa bu üçünden biriydi ama bizimkisi erkek biz de fellik fellik isim arıyoruz
Ada022 Ipekkk- Rasel 😇 çok nadir duyulan kız ismi. Kızım olsa Rasel koycaktım ama oğlum oluyor daha isim bulamadık 🤣
Busel Ipekkk- aşırı hemde hele ki erkeğe kıza yine çeşit çok erkeğe eski isim çok güzel isim bakıyorsun son 2 senede heryerde atlas araz aras uraz heryerde e diyosun herkeste de olmasın az özel olsun ama zor yani 🤣
2_evlatyolda Ada022 Talha göktug Alpaslan bu isimli çoçuk lar hem uslu hemde cok zeki oluyormuş size fikir olsun benim oğlumun ismi mikailalparslan kızım olcak onada elizanneva yada efnanneva düşünüyorum 🤔
ABoyAndTwinsBoysMoms Mihra / Meyra / Meva Almila / Alina / Alin Efnan / Ahsen Ela / Bahar / Eylül Bunlar benim favori kız isimlerim :))
2_evlatyolda Ipekkk- ya bizde aynı kararsız kaldım efnan neva istiyorum yada elizanneva da kaldım sare ismi cok begeni yorum ama Bi arkadasım koymus yüsrasare die bu gün oğlumu parka götürdüm ilk defa duydum livanur ismini kimsede olmasın anlamı güzel olsun diyorum bakalım bizde kararsız kaldık