Esra-06g Beyazeller bende aldım ama daha kullanmadım 1 ay var kullanmama Allah nasip ederse inşallah 🥰 ama yorumlar da herkes memnun du
Cansudinc Beyazeller Bende bu markanın çiftlisinden aldım ama tekli yeterliymiş çift kullanınca daha az çekim oluyormuş . Henüz kullanmadım doğumum olmadı ama denemek için meraktan bikaç saniye değdirip çektim cidden güçlü çekiyor bence
Nurr_22_22 Beyazeller hayır yaşamadım aksine çok memnun kaldım bence bir mali düzgün kullanmak önemli yoksa pahalısı da ucuzu da aynı işi görüyor sonucunda
Beyazeller Esra-06g Fiyatı diğerlerine göre uygun ve yorumlarda bende genel olarak memnun olduklarını gördüm . Bir de e bebekte 300 tl kuponum var 👏🏻🤓
Busrata33 Beyazeller ben kullandım 3ay gayet memnundum ikinci bebişe lazım olursa ona da kullanacağım,biberonunu daha kaliteli seçebilirsin ben plastik ürünlerde kaliteye önem veririm o yüzden biberonunu kullanmamıştım
AtlaSeda Beyazeller çiftliyi almayın dediler bana çünkü çiftli olanında tek motor gücüyle çektiği için tekliyi daha iyi çekiyor ikilide daha düşük performans oluyor dediler
Cansudinc Beyazeller ıÇift kullanınca çekimi daha düşük oluyormuş çift aldım ama kullanırken tekli olarak kullanırım
Beyazeller Esra-06g Merhaba süt pompasının içinden kullanım klavuzu cıktı fakat garanti belgesi çıkmadı . Acaba sizde çıkmış mıydı ?
Beyazeller Nurr_22_22 Evet ama bazı ürünlerde sorunlu oluyor . Bakalım bize nasıl denk gelecek bende kiwi ile bu baby Mom arasındayım :)