Emali 27 haftalık hamileyim bebeğim 3 gün öncesine kadar maşallah çok hareketliydi ama 3 gündür varla yok arası hareketleri doktora gittik bebişin gelişim 1 hfta gerilemiş o kadar üzüldüm ki oysaki sağlıklıda besleniyorum ona birşey olmasın diye diken üstündeyim ben kilo alıyorum ama bebeğim almamış bu şekilde olanlar yardımcı olabilir mi bebişe iyi gelen neler var neler yemeliyim? Doktor senin yemenle alakalı bir durum değil dedi ama ben çok üzüldüm 😢
Buse01 Emali bnmde ayni 32 haftaligm karin cevresi 3 hafta geri dedi hicbise de demedi sunu ye bunu ic buyusun diye zaten ben bu ay 3 kilo almisim cocuk almamis yani 1500 grm 42 cm napcm bilemiyorum
istanbulluanne Emali Evet kesinlikle senin yemenle alakali bsey değil canm. Burda diyorlar mesela yok muz ye yok ceviz ye kilo aldirir ama ben doktora sormuştum bunlari alakasi yok demişti. 1 haftadan da bsey olmaz sıkma canını insalh yakalar yine haftasini.
Emali Benimki en son 650 grdı bir ay önce bugünde sormayı unuttum gerilemiş deyince baya kötü oldum beklemiyordum hiç
Miss Emali kontrole gittiğinizde kordondaki kan akimina bakın bi onunla besleniyor sonuçta eğer azsa bir ecopirin aspirin verebilirler bebeğe giden kan akışı için sadece beslemenizle alakalı değildir
Miss Emali yok canım o bebekle senin için faydalı Ben de kullanıyorum hala hergun iç aksatmadan aray kapatırsin inşallah 🙏
Seldaapk Emali bende kullanıyorum corasprin gelişimi için çok iyi geliyor 19.haftadan beri alıyorum şu an 25.haftadayım bebek gelişimi 2 hafta önde gidiyor.endise etmeyin doktorunuzun dediklerini uygulayın
Kbraunal Bana da aynısını söyledler 2hafta geride hemen detaylı ultrason yaptır bilmem ne insanın burnundan getiriyorlar bu doktorlar sonrasında detaylıyada girdik bişey yok olablir döllenme geç oldugundan da oluyormuş doktor arkadasımız var ona sorduk diyoki benm çocugumada aynısını dediler korkmayın ben şuan 34.haftadaym karnı büyümemiş 2hafta geride diyor 2kilo bebek yine geri de ama şükür iyi illa herkesn çocugu şişman olmaz
Emali Kbraunal kesinlikle ama öle dam diye deyince korkuyor insan bide şunu ye bunu ye filanda demedi seninle alakalı bir durum değil dedi soluna yat dedi ben zaten elimden geldiğince soluma yatıyordum
Emali Seldaapk teşekkür ederim içim rahatlıyor böyle sizlerle konuşunca çok sağolun Allahım sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallah🙏🏻
Miss Emali yok canım bak 3 hafta kadar geriliği olanlar var moralini bozma dinlen bolca aspirinii kullan başka bisey çıkmaz allahın izniyle panik yapma
Emali Yaceemm benimki bişi demedi de bende o şokla herşeyi unuttum sormamışım hiç yeni yeni kendime geliyorum sizlerin yazdıklarıyla