Vera Hanımlar merhaba bebeğim için içeriği en güvenilir olduğunu düşündüm mustela ürünleri kullanmak istiyorum ama galiba kendi internet sitesi Yok eczanelerde de hep fiyatları farklı 🙄 en uygun fiyatlı olanı nerde bulabilirim.( bir de şampuan nemlendirici ve bebe yağı dışındakiler ne kadar gerekli kullanılıyor mu sürekli ) 💕🙏🏻
Mirage06 Vera merhaba bende arastirarak mustelaya karar vermistim.. merhaba bebegim seti var uyguna aldim. n11den almistim ben ve gerekli urunlerin oldugunu dusunuyorum bi bakin isterseniz :)
Ezgi14 Nazandeniz yani set olarak 200 falan ama tek olarak 500 ml ligin fiyati farkli 200 ml ligin farkli girip ihtiyaciniza gore bakabilirsiniz
Rojinn Ben tesadüfen bi eczaneden mustela bakım setini 75 liraya buldum çantasız içinde iki şampuan bir vücut losyonu vardı kampanyadan kalma 60 liraya aldım bir tane kalmıştı.
Tuba3641 Merhaba bende bebeğim için mustela ürünlerini uzun bir araştırmadan sonra aldım fakat aldığım eczacım hemde arkadaşım bu tarz ürünlerin internetten alınmaması taraftarı sahtesi orijinalı anlaşılmıyor bebeğinizi riske atmayın iki kuruş için güvendiğiniz eczanelerden almanızı öneririm merhaba bebek seti Yenidoğan için uygundur hayırlı doğumlar dilerim
Newmom Vera kırmızıbeyaz eczanede varmıs nette. Ben trendyoldan aldım. Sampuan vucut bakım kremi masaj yagı yuz kremi ve temizleme suyu aldım