Mochi Aleve yaa gözünüz aydın💕 bende geri Salı günü gidicem duramıyorum yani inşallah yolundadır herşey 6+5 olacak o gün
Aleve Mochi inşallah inşallah strese girme hiç bende yarın gidiyorum genefe heycanliyim sende duyarsin içini ferah tut ♥️♥️
Aleve selencinaar lekelenmn ne durumda bana da oldu proluton Depot verdi geçen hafta vuruldum yarın gene kontrolüm var
selencinaar Aleve kahverengi devam kırmızı iki gün önce olmuştu ama çok küçük bi kanama alanının olduğunu sürekli istirahat etmem gerektiğini söyledi şuan lekelenmem devam ediyo ama ilaca devam ediyorum
Mochi Aleve evet merkezde özele gidiyorum küçük bir ilçedeyiz yeni taşındık burada sadece devlet has. Var perşembeye oradan da randevu buldum buldukça devlette de gidicem artık 🙂
aysenur30a 3prensannesiii bazen iyi bazen kötü ama genelde kötüyüm :( geçmesini bekliyorum midemin bulantısı ağrısı şişliği :(
minkkalp Merhaba kızlar bizde 9 haftalik olduk fakat bulantidan çok mide yanması var 3. Gebeliğim bu yanma hep son aylarda olurdu bende 9. Haftada mide yanması normal mi aynı şikayeti olan varmı acaba
gizemcivil minkkalp benimde yediğim yemeklerden kaynaklı oluyor bugün doktor gaviscon yazdı arada oluyor
aysglemrkn Merhaba 10 haftalık olduk bugün 6 haftadan itibaren berbat bir mide bulantısı ve kusma yaşıyorum doktor prilam verdi o birwz rahatlattı ama kusma çok zorluyor umarım tez vakitte geçer
Aylanursu aysglemrkn bende 9+5 im ama malesef geçmeyen mide bulantısı ve yanması gün içinde 1 2 kere kusma prillam kullanıyorum bende hafif rahatlatıyor umarım çabuk geçer bugünler
cansbade Elfve doktorum renni duo verdi bana şurup ona baslıcam hamilelikte reflü artıyor normal dedi
Elfve cansbade ben doktora bayramdan sonra gitçem ya alsam mı eczaneden bilemedim. İlk hamileliğimde son aylarda çok kullandım ama şimdi nasıl olur bilemedim
cansbade Elfve doktoruna bi mesaj atıp sor istersen bilemedim benim her yemekten sonra nerdeyse her an midem yanıyo dayanamayıp bende mesaj atıp sordum onu önerdi