Hilalarikan Biz kız çocuk için isim düşünmüştük ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi cinsiyet için erkek isim kafamda yok gibi önerisi olan var mı🥰
Hizligonzales Hilalarikan oglumun ismi Barlas Noyan Aybars Aktuğ Baturalp Arın Bu isimlerde cok hosuma gidiyor
symozdag Hilalarikan bizde kız ismi düşünmüştük hep ama bir oğlusumuz olacak allah nasip ederse, 31 haftalık olduk isim konusunda hala düşünmekteyiz 😂
elatalar_ Hilalarikan benimde henüz cinsiyet belli değil erkek olursa düşündüğüm isimler Agah Alaz Atlas Aras Bora Sizce hangisi
Hilalarikan peri_07 Ya Maşallah♥️ babamız Yusuf’a taktı Yusuf Efe gibi bir şey olabilir sanırım iki isim koyacağız🤭
Hilalarikan Hilalina bu çocuğun anası benim ama hiperaktif olur diyip kuzey koyma diye baskı yapıyorlar 🥺
Hilalarikan symozdag ya baya olmuş çok az kalmış🤭 dediğim gibi kapı süsü yapan sayfalara bakın orada çok isim örneği oluyoor ♥️
Hilalarikan Oglusum5357 buraya yazılanlar fikir olur belki hem bu kapı süsü yapan sayfalarda isim örneği çok oluyor bakabilirsiiiin
Hilalina Hilalarikan kuzey ismindekiler öyle mi oluyormuş bilmiyorum valla hiç karakter özelliğini araştırmadım o konuya pek takmıyorum
Lotus1904 Enfal: Kur’an-ı Kerim’in 8 suresinin adı. Ganimet. Kur’an-ı Kerim’de yer alan Enhar ismi cennetdeki ırmaklardan biridir. İkiz erkek bebeklerim olucak inşallah ben bu isimleri düşünüyorum ☺️ sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı 🤲🏻