TozluToprak MadameHappy34 36. Haftamizdayiz, tarih verilmedigi gibi 1 ay sonra normal kontrole gel denildi banada. Ramazan vesilesiyle hergün iftardan sonra yürüyüs yapiyorum. Insallah faydasi olur 🌸
melike098 MadameHappy34 ben 41.haftada doğurdum oğlumu hatta gelmeye hic niyeti yoktu da haftasi doldugu icin suni sancıyla dogurmustum 😄😄😄
derya61_ MadameHappy34 bir soru var kafamda şimdi annem seni tam 9 ay da doğurdum diyor , kardeşlerin 9 ay 10 gün diyor erkekler. Şimdi burda okuyorum 40 hafta 41 hafta Acaba eskiler nasıl hesap yapıyordu biz mi farklı hesap yapıyoruz
MadameHappy34 derya61_ Ben bu hesap işini hiç çözemedim :)) bana da tahmini 10 Mayıs diyorlar ama doğumumu 10 Mayıs olarak kaydettiğim de 1 hafta geri çıkıyor hamileliğim.. şuan 34+6 ile tahmini doğum ise 3 Mayıs çıkıyor. 😅😅 hiç çözemedim.
kadertugrul7 MadameHappy34 39+5te doğmuştu benim oglum 34 haftadan sonrada merdiven inip çıkmaya baslamistim bence kızı erkeği yok vakti ne zaman dolarsa ozaman geliyor minikler
kadertugrul7 MadameHappy34 benim oglumdada 10 nayis demisti doktor 9 mayis gecesi gittim 10 mayis sabahi doğdu gercektende ☺️
MadameHappy34 kadertugrul7 Etrafım da insanlar da aynısını söylüyor :) söyledikleri tarihte geliyor diye bakalım sağlıklı olsunlar yeter.