ahsend Merhaba kızlar 7 haftalık hamileyim bugün ilk kontrolümüze gittik her şey yolunda ama biraz bel ve sırt ağrım oluyor diye doktor progestan yazdı siz ne şekilde kullanıyorsunuz ilacı ? Ağızdan veya vajinadan alma arasında bir fark var mı ?
Zeynepozcan ahsend ağızdan alınca aşağı gidene kadar çok sürüyormuş kana karışması falan o yüzden alttan almayı önermişlerdi
tubimom ahsend ben ağızdan alıyorum ama fitil şeklinde olunca yan etkisi daha az oluyor gerçi benim bünye artık alisti
Simgeg Ağızdan alınca yan etkisi oluyor bende bulantı be halsizlik ama alttan aldığımda hiç sorun yok 25 haftanın içindeyim hala kullanıyorum
ahsend Günde 2 kere sabah akşam tok karnına benimkisi. Doktor özellikle belirtmedi herhangi birinden alabilirsin dedi. Kullanların deneyimini merak ettim
Ozturkkkk Agizdan alindigi zaman halsizlik ve bas dönmesi yapmisti bende, narkozlu gibi oluyordum. Fitil gibi kullanmak daha kolaydi yan etkisi sıfır
Dilekunal_ Elzsy2023 kanamanız gectimi peki bende bi kac gundur sabah aksam kullaniyorum vajinal olarak?
Elzsy2023 Dilekunal_ kullandığımda geçti evet. Yaklaşık 1 ay sonra yine kanamam oldu ama ultrasonda hiçbirşey çıkmıyordu kanama ile ilgili. yine kullandım. Kanaman durduysa kullanma demişti. Daha da olmadı kanamam. Bel ağrımda çok oldu ama doktor bırakta olsun demişti :) şükür ilk haftalardan sonra daha olmadı
Neslibt72 ahsend bende 7haftalığım . Gerçi tüpbebek olduğu için uzun süredir fitil olarak kullanıyorum. Lutenus fitil sabah 2 akşam 2 olarak. Ağızdan içince yan etkileri daha çok oluyormuş diye okudum burda. Fitil olarak tek zorluğu akıntı oluyo