Bsrakaraboga Merhaba anneler 26 haftada bebeginiz kaç kg doktorum bebeğin kilo alımına yavaş diyor beslenemiyor senden dedi 868 gramız biz
beyzacmvrc Bsrakaraboga bence normal Ben 24+5 iken gitmiştim 850 idi ama 26. Hafta ile uyumlu demsti bana önden gidiyodu seninki de bence normal evham yaptırmış boşuna doktorun
Bernaerdogan Bsrakaraboga kasar muz tahin pekmez sut ceviz fndik ye gormek nasil hizli kilo aliyo cnm
selinsmother Bsrakaraboga beslenememesi senle alakalı bir durum değil hiç canını sıkma akışına bırak biraz minnak doğar sağlıklı olsun yeter ki ve bence kilosu az değil
dmtturan Bernaerdogan bence çok alakalı değil her gün tüketiyorum 32 hafta 1.500 gr geriyiz anlamadım gitti
FatmaAselinAnnesi_60 Bsrakaraboga 26. Haftada gitmiştim 780 gram di 25 haftalık çıktı size doktorunuz niye öyle dedi anlamış değilim bn kafaya takmıyorum sizde takmayın. 29 haftalık gittiğim de 1 kilo 380 gram 32 de gittim 2 kilo önceliğimiz sağlıklı olması
Bsrakaraboga FatmaAselinAnnesi_60 aynen sağlıklı olması şükür sebebi ama insan kafaya takıyor ister istemez 😒