Pembesarelle2 denizslr26 Bende geçen haftalarda açtıştım post öneri çok geldi ama kararsız kaldım burada bekliyim 🌸
Ao526- denizslr26 Doktorum güneş ışınlarının gebelikte daha önemli olduğunu söyledi. Gebelik maskesi oluşmaması adına sürmeden dışarı çıkmamam konusunda uyardı. Çok kalacaksam dışarda 4 saatte bir yenilemem gerekiyormuş hatta kulaklarına kadar sür dedi. Markası Solante pregna hamileler için üretilmiş. Solante iyi bir marka zaten. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. 🙏🏻❤️
Asena001 Bioderma bitkisel içerikli oldupğu için eczane ürünü ama illaki kimyasal madde bulunuyor ama bana dr önerdi. Biordeemanın güneş kremini kullanıyorum eczaneden alın en güvenilir orjinal orda fiiyatı 460 ama 150 ml yinede dr danışın öyle alın 🥰
Ada022 Ao526- solente çok kuru mat ben almıştım pek beğenmedim dağılması çok zor oluyor beyazlık hissi ve yapışkanlık bırakıyor bana göre ben tavsiye etmiyorum 😇😇
Ahhshdbsb denizslr26 hamilelikte mineral filtreli güneş kremleri kullanılması gerekiyor soltis markasını tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum
Ao526- Ada022 Bahsettiğiniz Solante pregna mı ? Benim o kadar çabuk dağılıyor ki azıcık almam bile bütün yüzüme yetiyor. Vücut emilimi güzel sağladı başka bir his yaratmadı 🙈 Belki ciltten cilde değişiyordur. Açık tenliyim ve hassas bir cildim var 💁🏼♀️ kişiden kişiye değişiklik olabilir.
Ada022 Ao526- bende beyaz tenliyim sarışınım daha önce Solante pigmenta kullandm ondanda memnun kalmadım Solante bana yaramadı yapışkanlık hissi rahatsız etti çok
Nihlal denizslr26 kesinlikle la roshe posay imkan varsa tabi The purest de çok iyi şimdi ona başlayacağım çok sık indirime giriyor zaten her cilt tipine göre de var