Ada022 aysebaday61 kalp atsını duydum da 5li hastane çıkısı aldım sarı renkte ailelere süpriz yapmak için 11+3 cinsiyet öğrendik yine yeni doğan zıbın vs aldım 16+6 baya alısveris yaptım suan 18+6 olduk yine bişey ler alacağım çünkü giderek artıyor fiyat
Nihlal aysebaday61 31+2deyim biz geç başladık şimdi asla eksik bitmiyorr fiyatlar sabit kalmıyor birde Allah korusun erken doğum olursa ne yaparız diye diye elin ayağına dolaşıyor kesinlikle benim gibi son zamanlara bırakma 18/20de almaya başlayabilirsin
Mervegvn123 aysebaday61 19. Haftada cinsiyet öğrenir öğrenmez alışverişe çıkıp bebek arabasıyla başlamıştık biz
Ada022 tubimom aynen öyle yaza daha da artıcak zaten bebek buyudukce kilo aldıkca rahat gezemicem alısveris yaparken en iyisi baslamak şimdiden sağlıkla gelsinler inşallah
tubimom Ada022 eşimle alışveriş yapmak çok zor bin dereden su getirir gidene kadar bakalım biberonu almakla basliyim
Ada022 tubimom anladım canım İnternetten de alabilirsin ben bazen mağaza da renk yada beden seceneği bulamıyorum İnternetten sipariş veriyorum
tubimom Ada022 bakarak görerek almal daha çok hoşuma gidiyor kızımdan kalan yenidoğan zibinlar var bir kaç beşli set zibinlar beyaz diğerleri de erkeğin giyebileceği tarzda😄
Ada022 tubimom bende öyle aldım iki cinsiyet giyebilecek renk😇mağazada beğendim şeyler bazen netten alıyorum kumaşı dokusunu biliyorum tavsiye ederim