Burcuu33 Kızlar merhabalar, magnet yaptıranlarınız oldu mu aranızda ve Instagram dan güvenebileceğimiz sayfalar var mı öneriniz varsa alabilirim 😍
Busbuscee Burcuu33 onuratasarlat sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım hızlı kargo ve desen çok net işlenmişti fiyatıda uygun 🙏
3babymom Burcuu33 ben kendim yaptım taş tozu ile süs eşyası olarak yaptm internetten bı araştırın el beceriniz varsa yapabilrsnz
Kaderozceliik Burcuu33 instagram yaren davetiye sayfasından kapak magnet yaptırmıştım güzel gelmişti memnun kaldım. Ara sıra indirimlerde oluyor geçen aylarda 2 tl ye bie yakınımıza yaptırmıştık onlarda güzel geldi bakmanızı öneririm🥰
-ezgi- Burcuu33 magnet değil ama anahtarlık yaptırdım. Beyefendi nazik ve çok ilgilendi sağ olsun magnet de yapıyorlar ben memnun kaldım. Tavsiye ederim 😊 Dugun_epoksi_toptan sayfa ismi
Ernurr Burcuu33 bana arkadaşım yaptırmış 15 tane ahşap baskı magnetlerden hastaneye gelen olursa vereceğim inşallah ☺️
mervenergiz ben kendim hazırlıyorum sepetli balon ördüm arkasına mıknatıs yapıştırıp önüne isim yazan pleksi ayna yapıştırıcam 🫶