Zeynepgrgvs Elzsy2023 evet canım iyi gelir yürüyüş doğumdan sonra gidecekler zaten bebekler sağlıklı olsun yeter ❤️
Summerwine havvanurozbag 102.5la hamile kaldım 130la(en sonki randevuda kilom) belki doğuma girerken 132ydim normal doğum yaptım korkmayın🥰bugün 13.gunumuz ve şimdiden 116.5 kg düştüm
minigim1669 Bebeask bence gayet iyisin. 94 ile hamile kaldım. 24. Haftadayım 102 kiloyum 😢 şimdi söyler misin kilolu hamile olan kim 🤣🤣
Bebeask minigim1669 allah yardımcımız olsun doğumdan sonra hamile kaldigimiz kilodan daha düşük kilolara geliriz inşallah 🤲🤲
minigim1669 havvanurozbag bende bu durumdan çok korkuyorum. En son doktora gittiğimde 22. Haftada olduğum için soramadım. Siz doktorunuzun fikrini aldınız mı merak ettim. Böyle kilolar normal doğuma engel oluyor mu acaba?
havvanurozbag minigim1669 henüz doğumla alakalı hiç Bi konuşma olmadı bende bidaha ki gidişimde sormayı planlıyorum inşallah.
Mervegvn123 minigim1669 @havvanurozbag canım ben 89la kaldım 33+0 dayım 99 kıloyum doktoruma gecen ay sormustum kılom normal doguma engelmıdır diye hayır dedi son haftalarında çatı genişliğin bebegin pozisyonu ve sağlık durumu neyse ona göre hareket edicez kılolular normal doguramaz diyre bir kural yok demişti
balciirem Bebeask ben de tam 70 ile hamile kaldım şuan 72 yim 9 haftalık kilo almaktan korkuyorum ama boğazım da durmuyor 🤤🤤 nabalım bu günler bidaha gelmez tadını çıkartmak lazım 😊❤️
Bebeask balciirem çok zor kilo veren biri olduğum için çok almamam lazım. Buzdolabının yanında geçsem kilo alıyorum diyenlerdenim
Hiras 74 le hamile kaldım maalesef.Şuanda 78 kiloyum 25. Haftadayız. Son aylarda daha çok kilo alınıyor diyor herkes umarım çok fazla almadan sağlıklı doğurabilirim bebeğimi
birgaripana_ Bebeask haa 🤣 hayırlısı olsun ya bilmem ben ikisinide doğurdum sadece kızda yuvarlak karnım erkekdede sivri karnım vardı diyer türlü aynıydım
birgaripana_ Sevidmn ama bazıları kilo alınca bebekleride iri oluyor onlara hak verirsin tamam ama ben 30a yakın alıyorum doğurdugum cocuk en fazla 3 kilo. doğunca şişi mişi iniyo kalıyor 2800 🤣 Ayy napyım kız bi iştahım açılıyor ama nasıl 🤣
Cgdm07 Bebeask aminnnn bide bende astım var kilo aldıkça uzanmak uyumak zorlasiyo bı an önce dogursamda kilo versem diye bekliyorum
ipekbocegim 75le hamile kaldım niye herkes 75 çok gibi konuşmuş yaa moralim bozuldu. Boylarınız kaç benim 1.78 belki ondan çok olduğunu kabullenmek istemiyorum😣🥲
Nihaann 88le hamile kaldım 29. Haftadayım 1 kilo aldım sadece hiç bulantı vs olmadı ama aşırı iştahsızım inşallah çok kilo almadan sağlıkla kavuşuruz
Fnyuy CeydaST Nihaann aynıyız bende 88 ile kaldım şuan 15. Haftadayım 89 ile 90 arasında gidip geliyorum birde tüp mideliyim 10 aylık inşallah ennaz kilo ile atlatırıız 🙏🏻
Siyahdnz Semanur0902 hhaha posta bır gırdm ben gıbı 95 100 olanlar var sandm 75 77 dıyorlar ben ölem😂🥴🥴🥴🤰🤰