Ahsenveannesi Bebeask ben ilk gebeligimde yaptım çıkmadı bunda da tatlı krizleri yemek sonrası yorgunluk uyku oluyordu birde işte bir ayda birden 4 kilo alınca şüphelendim. Doktorum ısrarla yapmamı istedi benim ilk gebeliğimde de yaptım bir sorun olmadı
Bebeask CansuAkdemir ne güzel vermişsin böyle hamile iken sağlıklı bir şekilde kilo verenlere gıpta ile bakıyorum maşallah
Cgdm07 Bebeask aminnnn bide bende astım var kilo aldıkça uzanmak uyumak zorlasiyo bı an önce dogursamda kilo versem diye bekliyorum
havvanurozbag Sevidmn bende 113 le hamile kaldım 123 kiloyum şuan 29. Haftamdamdayım. Siz ne güzel kilodan düşmüşsünüz. Normal doğum yapamayacakmışım gibi geliyor hep Bi korkum var kilodan dolayı.
Sevidmn havvanurozbag hic korkma nasibimizde ne varsa onu yasariz ben buyuk ihtimal sezeryan olucam erken dogum riskkm var yapacak birseyimiz yok sana korkma diyorum ama ben daha cok korkuyorum😀
Summerwine havvanurozbag 102.5la hamile kaldım 130la(en sonki randevuda kilom) belki doğuma girerken 132ydim normal doğum yaptım korkmayın🥰bugün 13.gunumuz ve şimdiden 116.5 kg düştüm
minigim1669 havvanurozbag bende bu durumdan çok korkuyorum. En son doktora gittiğimde 22. Haftada olduğum için soramadım. Siz doktorunuzun fikrini aldınız mı merak ettim. Böyle kilolar normal doğuma engel oluyor mu acaba?
Gozde_52 Bebeask evet canım bol su içmekte çok iyi yürüyüş olmasada olur eğer hamileliğin zor ise , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
Logu 80.5 ile öğrendim gebeliği, 30. Haftadayız 85 oldum. Hiç kusma falan yaşamadım. Aksine hep iştah . Son zamanlar alınıyormuş en çok kilo. Hayırlısı bakalım, sağlıkla kavuşalım da 💙
Logu Ahsenveannesi Bizimki tüp bebek gebeliği, ilacıydı psikolojisiydi derken gebelik öncesinde bir yılda 15 kg kadar almıştım zaten 😬😄 vucut herhalde öncekilere saydı😄
9ay10gun Bebeask 77 ilehamile kaldım 93 olmuşum 35 haftadayiz. Aşırı yiyorum ama bebek kilo alsın diye ilk bebeğim iki kilo doğdu psikolojik olarak habire yiyorummmmmmm
Asliss Bebeask bende iki yıldır kilo aldım ve veremedim normalde 55 ken 70 oldum en son ve 4haftalık hamile olduğumu 72 kilo olarak yeni öğrendim. Nasıl bir yol izleyeceksiniz verilmez gibi geliyor bana ve korkumda doğumdan sonrasında yapışacak diye
Bebeask Asliss Ben sürekli beynime kodlamaya çalışıyorum. Kilo almıyorum sağlıklıyım bebegimde sağlıklı istediğim Kilo ile doğuma gidecegim çok iyi gidiyorum diye kafa üzerine vuruyorum öyle sert değil tabi gün içerisinde aklıma ne zaman gelse yapıyorum enerjiye inanıyorum. Keşke ilk hamile kaldigimda yapmaya baslasaydim
Bebeask birgaripana_ kız olunca enine genişlersin derler ya benim kız galiba 😁😁 göstermedi kendini sıpa
Semanur0902 Bebeask kız kilolu deyince bende benim gibi tombişsin sandım😂. Tabi sana göre fazla geliyordur orası ayrı konu. Ama kilona takılma bence hiç bebeğini besliyorsun içerde alırsında verirsinde. Önemli olan ikinizinde sağlığıı. ♥️ Ben diyet yapıyodum kilo vermek için o sırada hamile kalmışım 26. Haftadayız 113 kiloyum halen hiç kilo almadım. Herkes aman dikkat et zaten kilolusun bilmem ne diyor ama kulak ardı ediyorum.
Siyahdnz Semanur0902 hhaha posta bır gırdm ben gıbı 95 100 olanlar var sandm 75 77 dıyorlar ben ölem😂🥴🥴🥴🤰🤰