Beyaz06 Kızlar selam göğüslerim az büyüdüler ama hiçbir akıntı veya bazı üyelerinde yazdığı gibi süt akıyor gibi bi durumum yok🤔😄 bende merak ediyorum sütüm doğumdan sonra olurmu olmazmı diye acaba erkenmi varmı fikri bilgisi olaaaannnn .???????
DeustchBurcu Beyaz06 doğum yapıp sıcak suyla duş alınca genel olarak süt gelir, bunu düşünmek için çok erken🌸
Tiiffany Beyaz06 Az büyümesine aldırış etmeyin bebek emdikçe çoğalıyor hemen. Benımde ufak çunku kücük olmasi hiç sorun teşkil etmiyor 2 sene devamke emzirmeye :) Eger sütünüz gelmezse ki öyle bişey yok :) bende öyle sanırdım :) elinizle sıkın biraz canınız acıyacsk ama gelecek
papatyaseveranne Beyaz06 ilk kızıma hamileyken erkenden göğsümden süt gelmişti. Çok sevinmiştim sütüm bol olacak yetecek diye. Ama doğumdan sonra sütüm tek başına hiç yetmedi. 2 yaşına kadar emzirdim fakat hep mama takviyesiyle.. yani bu bir ölçüt değil bence canım. Kafana takma 🌸
alya00 Tiiffany kesinlikle göğüsün sıkılmaması lazım. Nst çektirirken ebelere sordum herkeste hamileliğinde süt gelecek diye bir şey yok dedi ama sıkmamam söylendi doğumu tetikliyormuş
Tiiffany alya00 hayır benım demek istediğim dogum sonrası için öncesi değil. Emzirme danısmanım o sekilde gösterdi uyguladı
Bsldkbklm Beyaz06 daha yeni doktor ile konuştum, sütün doğumdan sonra üretilmeye başlar dedi. Oruç ile ilgili problem olur mu diye sormuştum sütüm gelmez vs