songul90 Nisan ilk haftasi 11 hafta olacağım insallah Zeynep Kamil den ikili test için randevu almaya çalışıyorum alamıyorum daha önce giden varmı birde Üsküdar da ikili test yapan özel hastane bilgisi olan varmıdır 🙂fiyat özelikle
ilknurakdogan1 Ben Kartal devlete randevu aldım çarşambaya ama bugün de özel de yaptırdım Ümraniye tepe tıp merkezi Saime Hanım da . 1130 tl toplam test ve muayene . Çok şükür her şey yolunda .
songul90 @“ilknurakdogan1” çok iyi canım bende devlette bulmaya çalışıyorum bulamazsam seçenek arıyorum 🙂sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 😍
ilknurakdogan1 songul90 amin hayırlısıyla sizde güzel haberler alırısınız 🤲🏻🙏🏻 bu arada devlette normal gebe bölümü yapıyor uzman olduğu sürece , perinatoloji ye özellikle gitmeye gerek yok
Sadem5434 Ben gittim için mhrsden saat 10da giriyorsun iki hafta sonrası için randevu veriyor, doktor çok sertti yanındakileride tersliyordu sürekli sorduğum sorulara da cevap vermedi ama işimi gördü 🤷🏽♀️
songul90 @“Hilalimom”# ben sürekli Zeynep Kamile gidiyorum o ikili test yapan Nazan Tarhan diye doktor herhalde normal muayenede gitmiştim biraz sert üslubu inşallah sağlıkla gelsin bebisler her yol feda🙂