GlhnYlmz-37 Hamişler merhaba 🌞 sizlere bir sorum olacak marketlerdeki xray cıhazlarından geçmekte sorun varmıdır bilen varmı geçmemekte mümkün degil her markette ve mağazalarda var bir sorun olurmu diye endişem çok
Zeynepozcan GlhnYlmz-37 zararlı olan tek şey sadece xray olsa, elimizdeki telefon da radyasyon yayıyor mesela, yediğimiz ekmek, pazardan aldığımız sebze,meyve… eğer herşeyini kendin ev yapımı kullanmıyorsan bence takılma boşver
Mutlulukkk GlhnYlmz-37 sorun olur mu,olsa ne kadar olur bilmiyorum ama ben hicbir xrayden gecmiyorum. Sorarlarsada hamileyim diyorum. Bir adım bir adımdır 😊 nereden dikkat etmeye calissak kârdir diye dusunuyorum. yapabildigimiz kadar tabi
GlhnYlmz-37 Çalışan anne olarak hergün su almak için markete gidiyorum ve herhünde o xray cıhazına maruz kalıyorum acaba sıkıntı olurmu diyede cok endişe ettim 🥰 ilginize teşekkürler
Dudumundo GlhnYlmz-37 dedektör ve x ray farklı şeylerdir. Dedektörden geçmenizde hiçbir sakınca yok ama xray zararlı. Hani avmlerde çantamızın geçtiği bant ya da röntgen xraydir. Bunlardan da haberimiz olmadan geçemeyiz zaten o yüzden sorun yok 😁
efelinamoms GlhnYlmz-37 acikcasi ben hem hamileyim hemde bebegim var avmlerde bile gecmiyoruz sorun yapmiyorlar bebek cantasi dahil gecirmiyorum ☺️ zarari olacagindan değilde iste bebegim cok fazla emar tomografi cekildi cok maruz kaldi daha fazla kalsin istemiyorum
femme GlhnYlmz-37 ya aslında bi sorun olmadığı söyleniyor ama ben yinede güvenemiyorum o yüzden hamileyim dediğimde sorun etmiyorlar yani adliyeden bile geçtim ben 🤗 istemiyorsanız zorlanmiyor
Mervegvn123 GlhnYlmz-37 özel güvenlik görevlisiyim tüm cihazların eğitimini alıyoruz kapı ve el dedoktorlerının telefondan bıle az yok denebılecek kadardır radyasyonu ben rahatlıkla gecıyorum sadece avm girişlerindeki cantamızı koydugumuz xray cihazlarına gıda koymamanız yeterli tedbir olabilir
bebekveannesiii GlhnYlmz-37 ben hiç birinden geçmedim hamilelik boyunca doktorum elimden geldiğince geçmememi söylemişti 🤷