0192eoekdm esmerella37 benimde ayak mantar var aynısı hatta hastaneye gitmesi lazım bende aynı şekilde utanırdım en son gittiğimde ilaç yazdı sonra hamile kaldım ilacı kullanamadım yine devam etti
esmerella37 0192eoekdm ah gitse utanıyor gitmiuor kendi kendine yapıyor torpi yapıyor sırkelı suya basıyor kesmeye calısıyor ama nafile
Honeyss Benimde kucuklugumden beri ayağımda var podolog lar var kuzum ayak bakım merkezleri onlar çok güzel duzeltiyorlar bir araştır istersen bende gideceğim
esmerella37 Honeyss benm degil kuzenimin ayagı utanıyor kzum gitmiyor hic biryere kendi kendine sırke suyuna basıyor torpiliiyor kesmeye calsıyor ama nafile
fatma1993 esmerella37 bu tırnağı çekseler yerine gelse daha iyi mantar değil gibi. Daha çok darbe almışlar gibi ama ilaçla gecicek bu şey değil ben çok çektim tırnaktan gidecekse ortopediye gidecek
Aynenkanka esmerella37 eğer mantar ise %2’lik lugol solüsyon alın eczaneden tentürdiyot gibi düşünün içeriği iyottan oluşuyor. Her gün oje sürer gibi tırnağına sürün. Çok güvendiğim bir doktor söylemişti bu yöntemi