Sengul-9798 nur6565 5.ci aydan sonra çıkmaya başlıyor senin daha çok canım artı karın icinin geniş ve dar olmasına da bağlı geniş karın icinde hiç çıkmıyor dar ise erken dönemde bile çıkmaya başlıyor
designermoms nur6565 ben 27. haftadayım normal giyindiğimde hala belli bile olmuyor dar giyersem oluyor ama 20. haftadan sonra çıkmaya başlıyor diye görmüştüm. Şimdi benim bir anda büyüyecek sanırım 😂
femme nur6565 valla benim 16 dan önce bile belliydi biraz yapıyla alakalı bence ic karnı genişliğininden
guzelanne01_ nur6565 26 haftalığım canım evde dar giyersem belli dışarda türbalı olduğum için 0 belli değil☺️
Elzsy2023 Ben 18+3. Biraz kendi göbeğimde vardı. O yüzden çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum. Ama sanki azıcık çıkmış gibi :)
Zmrt2208 haftadan sonra çıkmaya başladı dar giyince belli oluyordu dışarda türbanlı olduğum için hiç belli olmuyor şuanda 32. haftadayım dışarıda hala belli olmuyor geniş giyiyorum
Zorrrannelik nur6565 30 haftalıgiz Bol goyinsem yürüyüşümu girmeden asla Hamileligine inanmaz kisme🤣🤣🤣