Vctry1706 Fikir olması açısından yazıyorum kızlar Öncelikle 12.haftada doktor çıkıntı görmüştü ve bugün 16+2 kesin olarak gördük oğlumuzu :) Soldan yumurtladım Kesem yuvarlaktı Bebek kesenin sağındaydı Şu anda da bebek karnımın sağında Bel ağrısı yaşadım ve yaşıyorum Bir kere bile midem bulanmadı ve istifra etmedim Ekşili şeyler istedi canım hep Sağ göğsüm daha büyük Baya sivilcelendim cildim bozuldu Aklıma gelenler bunlar 💕
Ozummmm Vctry1706 Bu belirtileri okudukca kendimi gordum ve tamamen ayni canim belirtilerimiz 17+2 deyiz ve kizim olacagini ogrendim bol bol eksi yedim bende
balinannesi20 Vctry1706 bende soldan yumurtladım, bel ağrıları yeni yeni geçti, ekşi şeyleri yedim hala yiyorum 😋 ama kızım olacak sanırım kişiden kişiye fark ediyor banada solda falan diyince herkes erkektir dedi 😄
ygmrcglyncn Vctry1706 cinsiyet belirtisi diye bilimsel bi bilgi yok hamilelikte herkes farklı belirtiler gösterir bünyeden bünyeye değişir
Nur57 Benimde oglum olacaq ilk 3 ayi cok kotu kecirdim yeyemedim yediyimide qaytardim eksi diyil cikolata pasta hastasi oldum Her kes ayni.kecirmiyor
Vctry1706 Pinar38 biliyorum aynı olmadığını ama ben bu tür postları okumayı seviyordum elbet okumak isteyen birileri olur diye yazdım :)
Vctry1706 Ozummmm bu şekilde aslında bu belirtilerin cinsiyet göstermediğini ve herkesin ne kadar farklı hamilelik geçirdiğini görmüş oluyoruz :) sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza ❤️
Ozummmm Vctry1706 evet canim gercekten her hamilelik farkli saglicakla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah 😍
istkizannesi İyi ki yazmışsınız valla:) mesela kese yuvarlaksa kız,bebek soldaysa erkek gibi şeylerin gerçek olmadığını gördük:) nub teorisine hiç bakmış mıydınız belli olmadan evvel?
Vctry1706 istkizannesi Nub teorisi ile bakan birkaç yabancı sayfaya göndermiştim resmi bebeğin dönük olduğunu nubun gözükmediğini söylemişti hepsi 🤷🙄
Vctry1706 ygmrcglyncn bilimsel bilgi demedim ki hanfendi :) bunlar özellikle eski insanlar tarafından çok konuşulan şeyler ya aksine yanlış olduğunu anlamamız için yazdım çünkü tabiri caizse koca karı yöntemine göre bana hep kız demişlerdi ama bütün hepsini yıktı oğlum