Mervebeliktay Erkek bebek genelde 40. Hafta hatta 41-42. Haftayı gördüğü de oluyo, peki kız bebek 37 den sonra çok bekliyo mu???
Bahar2210 Mervebeliktay kızımı sezeryanla 39+2de doğum yapmıştım daha dursa dururdu makat gelişi olduğu için sezeryan günü verilmişti ama rahatinyerindeydi ben 40 41 görürdüm bence
3babymom Mervebeliktay yok ya bazı kız bebek gelmek bilmiyor inanın 40 haftayı bulan kız da gördüm 37 de doğan erkek de Benim kızım da 38+4 de doğdu ama ilk oğlum 38+1 di mesela ikinci oğlum da 38+3.. kız erkekle doğum haftası belli değil genellikle bebeğin ne zaman gelmek istediğine bağlı 😂
Summerwine Mervebeliktay kızım 39+4te doğdu.Bir de hep aşağıda bir bebekti erken gelir sanıyordum ama öyle olmadi
Balbebek012 Mervebeliktay bence değişir canım kızım 40+1 de doktorum sayesinde doğdu yoksa hala içerdeydi sancım filan da yoktu bir de beni korkutmuşlardı kızlar erken doğar diye ama 40 ı geçtik biz şimdi oğlum olacak bakalım o ne zaman doğacak
Mervebeliktay Bende 38 de doğar diye düşünüyodum bu durum beni üzdü, zor bir sürece girmişim o halde Allahh yardımcımız olsun🫢😌
hayalperest2310 Kumsal10 sancılarım var canım açılmam da eve gönderdiler sıklaşmasını bekliyorum dua et 🤲🤲
Prenses_annesi3 hayalperest2310 rabbim Bir avazda kurtarsın insalah zorluk vermesin inslalah sende bizler için sancı sırasında dua edermisin eksik etme bizi lütfen ❤️🎈
hayalperest2310 Prenses_annesi3 amin inşallah teşekkür ederim canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah tek avazda sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah hersey gönlünüzce olsun 🤲🤲🤲🤲