Kaderyas0327 Allahım doğuramıyorum ya sabah temizlik yaptım bütün evin camlarını sildim toz aldım kalktım yürüyüş yaptım çömelme hareketleri egzersizler hepsini yaptım sonra tekrar yürüyüşe çıktım rahat yarım saat bir saat dans ettim baya şiddetli bir şekilde dans etmeyi bilmediğim için 😂😂😂 sonra tekrar yürüdüm yeni eve geldim ama bir bel ağrısı da mı olmaz arkadaş bu nedir yav 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
cinderella Kaderyas0327 genelde günlerini bir kaç gün geçiyorlar ben 40+4 de Doğum yaptım yürüyüşe devam yürüdükçe bebek aşağı iniyo
Gamze612 Kaderyas0327 safak 28 cok sukur🙏 25 haftaliktan beri erken dogum riskimden dolayi yatiorum.. senin gibi herseyi yapanlari gorunce, yapmamam gerekenleri goruorum😃
Didosegos Bizimde safak kalmadi bende bugun baya bi yurudum anca bacaklarim agridi vay arkadas ben kendimi inat bilirdim anasinin oglu olacak belli :)
Kaderyas0327 Didosegos benimki de valla eşim inatçılığımı sevmez benim oğlan da anasına çekecek şimdiden belli ettti kendini herşeyi geçtim sezeryana kalmaktan korkuyorum anam 😩😅
Kaderyas0327 Gamze612 ahahah doğru en hayırlısı yatman senin için allah herkesin sağ salim bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin bana da tez doğumlar inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲😍😂😂😂
Zeynozeyyo Ya bende de cok fena sertlesme ve hafif agrı var düzensiz yanlız son 11 gün yarın gitcm doktpra
Kaderyas0327 Zeynozeyyo yok anam yok ben ne doktorlar gördüm öylece sancın yok dedi açılman yok dedi sen normal doğumdan korkarsın kaç kurtar kendini dedi 😂😂😂😂😂😂😂😂 espri seviyem tavan yaptı
Gamze612 Kaderyas0327 aminnn insallahh ben vaktiyle dogurayim, sen de artik bi an once dogur evladini saglikla kucgaina al canim🙏😊😊