Staystrong Ozgetfkc bende yaklaşık son 4 gündür çok yoğun şekilde var ama malesef ne acilmam var nede suyum felan gelmiyor ağrıyı çekiyorum
Ozgetfkc Staystrong cocuga risk olusturmadigi muddetce sorun yok diyor doktor muhtemelem bu sancilar doguma hazirlayan sancilar
susis Ozgetfkc 37+3. Bu hafta normal doğmazsa sezaryen olacağım. 2 gün önceki kontrolümde beneğimin 40 hafta ile uyumlu olduğunu söyledi doktorum. Fazla tombiş o yüzden sezaryen önerdi. Boyu 52 cm kilosu minimum 3500 müş. Üstüne bir de hasta oldum öksürüyorum hal enerji kalmadı. ☹️☹️
BernaOmer Humeyraeslem1 Kızlar 14 haftamızda bacak aramız kapalı dedi 16 hafta olduk bulantı olmayıp baştan olan varmı bulanıp kusan
THale Ozgetfkc 36+3 planlı doğum olmadığı için uygulama 25 diyor bakalım ne zaman gelirse cimcime … Of doğurmak istiyorum🫠
Ozgetfkc THale bi yandan dogurmak kavusmak istiyorum bi yandan biraz daha kalsin onun icin daha iyi diyorum😂
Elifkrgz Bizdeğ 37+6 olduk, bebemin gelmeye hiç niyeti yok ama biz anne babası olarak sabırsızlanıyoruz 😂 Bu gidişle sezeryan günü alacağız sanırım cuma günü 3500 kiloyduk kafamızda 38+6yla uyumluydu oyy oyy 😂
minik23_ Ozgetfkc 37+6 yız yarın görüş günü doğum şekline karar vereceğiz. Ssvd istiyorum ama bakalım kısmet 🥰