Srnrcvs Kızlar 8.haftadayım bulantım 5. Haftadan bu yana feci var ama arastırdıgımda asıl 8. Haftada yenı baslıcagı yazıyor benım cok erken basladı ne zaman bıter
1prensannesiiiii Srnrcvs 6.haftamda başladı 36 dayım hala var doğana kadar sürecek galiba prilam kullanmadan duramıyorum hala 🤦
Esrayigit_ Srnrcvs bnm 5 hafta ,4 günlük başladı çok kötüydü 18 haftaya kadar devam etti her gün her gün kusuyordum evim gözümde karardı eşim zaten ne yemek yapsa biliyordum nede başka bisey sürekli uzanarak geçti ve şuan 38+5 im halada ara ara kusuyorum
Nurr_22_22 Srnrcvs belli olmaz ki o hamileliğimin ilk zamanlari fazla bulantım yoksa ama 7 aydan sonra ne yesem mideme dokundu çok kusturdu mesela
1prensannesiiiii elifecem8 gece yatarken içiyorum canım midem aşırı bulantıli olduğu zaman iki normal olduğu zaman bir tane
elifecem8 1prensannesiiiii ben de sabah bulantı çok olduğundan sabah alıyorum ama doğru mu emin değilim :(
1prensannesiiiii elifecem8 valla bilmiyorum canım benimde hiç içime sinmiyor ama kullanmadığım zaman sıfır iştahla kusmam oluyor aç kalmasindan korkuyorum bebeğin o zaman da mecbur kullanıyorum
symag Srnrcvs 15 hatadayim şuan ölüyorum mide bulantısından. Prilam dr kullanıyorum bitmişti bugün para ile aldı eşim o kadar kötüyüm yani
Ozge818 Srnrcvs 5 haftada başladı 13 haftadayım kusmuyorum ama bulantım cok fazla helekı bazı kokular benı yatırıyor
Cennet1992 Benimde 5 haftada basladi 17 haftalik olduk hala malesef devam ediyor ilac kulanmadan duramiyorum galiba benimde doguma kadar devam edecek
Sengul-9798 Srnrcvs kalp atışını duymadan başlamış sanırım senin ki 7.ci haftada kalp atışı duyulduktan sonra başlıyor benim 4 ayima kadar devam etti bulantı hapı kullanmama rağmen hiç fayda etmedi malesef umarım senin ki uzun sürmez
designermoms Srnrcvs benim 8de başladı 12. haftada bir anda kesildi haftadayım ara sıra bulanıyor ama eskisi gibi bulantı değil