elifkubra-35 Haftadayım ama bebişin hareketlerini hissetmiyorum henüz. normal mi siz kaçıncı haftada hissettiniz?
arirangg elifkubra-35 Ben o haftada yüzüstü uzanınca aşırı derecede minicik pıt pıt şeklinde hissetmeye başladım ama o kadar minik hareketlerdi ki hiç hissetmemen de normal. 22’den sonra asıl başlıyor
elifkubra-35 Kyy01 sizin de kız mı? Erkek bebekler daha erken hareket ediyor diyorlar benimle aynı haftada hamile komşum var onun erkek hiç durmuyor diyor. Bizim kız ya çok uslu ya tembel çözemedim😀
elifkubra-35 arirangg inşallah ya. Doktor da 20. Haftadan sonra net bebek hareketi olduğunu anlarsın demişti ama tabi insan tedirgin oluyor
arirangg elifkubra-35 Doğru canım hiç tedirgin olma çünkü ben de 19’dayken o hissettiklerim bebek mi ondan bile tam emin olamıyordum. Ama şimdi eminim. 24. Haftadayım.
elifkubra-35 Kyy01 bizimde önce erkek dediler 12. Hafta sonraki muayenelerde açmadı bacağını göstermedi. Geçen hafta kız olduğunu öğrendiğimde şok oldum 😀
Haleblbn 18.. hafta da pıt pıt hissetmeye başladım bağırsak hareketi gibi olmayınca ayırt edebildim şimdilerde daha fazla hissediyorum mükemmel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻