Kuzeymiraa Mervekara5 benim bebeğimde vardı ilk doğduğunda doktoru baymıştım resmen bir şey yok demesine rağmen üsteliyordum sanki ben duyuyordum bi tek o sesi. 2.5 yaşında arada bir oluyor herhangi bir sıkıntı vs yaşamadım. Ama siz doktorunuza sorun tabiki her çocuk aynı olmaz 🙏🏻
Hallerimvarbenim Mervekara5 Benim oğlumunda sağ bacağında diz kapağında kıt kıt oluyor hamileykende geliyordu ses simdi 45 günlük olduk gaz çıkarma hareketi yaparken dikkatimi çekiyor hep ama sıkıntılı bir durum olsa canı acıdır yada hareket ettirtmezdi diye düşünüyorum
Mervekara5 Hallerimvarbenim bende öyle düşündüm birde internette çok doktor dinledim normal olduğunu söylüyorlar zaten
Oznurcakir Hallerimvarbenim bizde de çok az ses geliyordu götürdüm doktora hafif kalça çıkığı var dedi 1 ay sonra tekrar kontrol amaçlı götürecem
Hallerimvarbenim Oznurcakir cidden mi ya iki hafta sonra kalça ultrasonumuz var beklemesek mi o zaman
Oznurcakir Hallerimvarbenim evet bekleyin gösterin bence . Korkulacak bisey yok demişti ama yinede gelin dedi bize de
[silindi] ay benim oğlumda ilk haftada olmuştu çok korkmuştum kırdım mı acaba diye ama normalmiş. Bizim parmaklarınızı çıtlatma sesimiz gibi gayet normalmiş. oğlum iki yaşına giricek hala oluyo arada bi yerleri çatırdıyo