Mti2209 Merhaba kızlar saç rengim bakır ama artık kumral tonlarına dönmek istiyorum . Kendi kendine evde bunu başaran oldu mu bana yardımcı olur musunuzzzzzz 😔
Sevvallll12 Mti2209 evde yapamazsanız iyi bir kuaför değilse gittiğiniz yer onlar bile yapamayabilir. Kuaförüm bende 🥰
Deletedmom_110 Mti2209 malesef malesef 😪 Kızıl o kadar berbat bişey ki dönüşü yok uzadıkça kes anca o şekilde kurtulursun sonra baska renge boyarsin
Nnanaa Elis-im ayy bende bişi sorsamm 😅 benim boncuk kaynaklarım var 250 adet 4-5 yıl önce takmıştım en son onları tres kaynak yaptırabilir miyim? Maliyet açısından öyle mi mantıklı yoksa direkt tres kaynak almak mı 🤔
Mti2209 Sevvallll12 ombreden bakıra döndüm , Şuan da bakırdan tek renge dönmeye çalışıyorum , peki ne boyasam saçım tek renk olur ?
Elis-im Mti2209 Koyu kahve koyu kumra siyah anca bunlar ama bu kadar açma işlemi olan saça maddi manevi bu renkleri tavsiye etmem.kızıllıktan yana sıkıntınız yoksa bakırın kızarqcağını göz önüne alıp kumral ile kapatabilirsiniz🤷🏽♀️☺️
Sevvallll12 Mti2209 koyu tonları öneriyorum. Ama kızıl yansımalar olacağını göz önünde bulundurun. Rengi oturtmanız lazım 🥰
Mti2209 Elis-im yani kumrala boyasam zamanla yine turunculaşır ama ilk boyadığımda veya bir süre rengi kumral mı kalır ? 🌸
cokkasmabeabi Mti2209 inatla boya belki alışır 😂 ya da kuaför malzemeleri satan yerlerde boya siliciler falan oluyor onlardan dene
Mti2209 cokkasmabeabi hamile olmasam dediğiniz gibi inatla boyıcam aslında ama 5 aylık hamileyim Şuan belki iyi bir boya numarası bulurum da iki üç sefer de hallederim diye umut ettim ☺️