Merhaba anneler bu benim ikinci gebeliğim ikibucuk yaşında kızım var bide geçen sene 13 haftalık düşüğüm olmuştu kalp durması şimdide
En son adetim 9 subatti , geçen hafta çarşamba günü gebelik öğrendik kan verdik çıktı 1400lu cuma kadın doğum doktoruna gittim yine kan istedi oda 3800 ama ultrason da kese gozukmedi o zaman pazar günü çağırdı dün gittigimizde keseyi gördük bebek ve kalp atışları için de bir hafta 10 güne gelin dedi fakat benim persembeden beri parmak kadar çok minik kahverengi lekem geliyor ara ara ama kızımda ve düşügumde böyle lekelenme yaşamadım o yüzden şimdi Korkuyorum açıkçası doktor devlete gittim o kadar aceleciydi ki hiç o dediğimi duymadı bile bana bakarken bir hasta daha vardı zaten yine bu leke gelmesi normalmi ağrım var ama yerleşme ağrısı dedi doktor sadece sizce başka bir doktora daha gözükmek gerekir mi üst bacaklarımda var vajina kismimda hafif ağrılar var ama diğerlerinde de yaşadım ilk zamanlarda sonra geçti bundaki lekelenme korkutuyor beni ama dedigim gibi çok değil zaten kahverengi oda peçete ye geliyor ara ara bilgisi olan varmi