Zbyde34 Kızlar devlet hastanesinde detaylı ultrason ücretli mi acaba bugün devlet hastanesine kontrole gidicem 20 haftalık hamileyim randevu alamadım perinatolojiye söylesem beni gönderirmi doktor perinatolojiye giden varsa bilgilendirebilr mi beni 🌸
68selda06 Zbyde34 benj kadin dogum doktoru barkod verdi onla gidip randevu aldım siz söyleyin yinede yardımcı olur birde benim detaylı ultrason günüm gelmişti sabah gittim öğlen detayliya girdim beklemedim
babyasyanil Devlet hastanesi yeşil alan muayenesi açıyor siz kendiniz mhrs den alıyorsunuz diye biliyorum yönlendirme yok
68selda06 babyasyanil galiba il il değişiyor biz de yeşil alan randevusu yok doktor barkod ile yonlendiriyo o barkod ile o bölüme inip alıyoruz gün yada saat veriyo
68selda06 Klbk25 hayır ikili tarama için kadin doğumdan randevu aldım sadece kan aldılar başka bisey yapmadılar başka yere yonlendirmediler ama 12 haftalikti ikili de siz 20 haftaliksaniz geçmiş galiba
68selda06 babyasyanil hmm burada da normal muane için randevu almak zor ama yinede ayda 1 denk geliyor işte genelde sabah 10 gibi açılıyor randevu lar