123_321 Selam anneler haziranda tatile gidicez önceden ayarlamıştık hamile kaldım 4 5 aylık olucak o zaman hamilelikte havuza girmede sakınca var mı sorun yaşayan oldu mu ?
Pamukbebegimm 123_321 ben 11 haftalıkken gitmiştim.Doktor havuza girme sadece deniz demişti bende öyle yaptım bir sorun yaşamadım havuz enfeksiyon riskinden dolayı önerilmiyor
AylnDogn 123_321 ben 2 aylık hamile iken hamama gittim yıkanıp çıktım fazla durmadım ama havuz sakıncalı oluyor düşük riski var diye biliyorum
nilsmomy AylnDogn hamam hele daha bi yasak bence bir daha asla gitmeyin duşta bile çok sıcak olmaması lazım doktorum özellikle tembihlemişti
AylnDogn nilsmomy bir seferliğine gitmiştik zaten köy dönüşü uğramıştık yarım saat ya durdum ya durmadım. Yıkanıp çıkmıştım suyu da çok sıcak kullanmadım.
Hizligonzales 123_321 havuz gebe olmayan insan icin bile riskli bence mikrop sonucta bir suru insan giriyor ben normal zamanda bile 1kere havuza girdim mikrop kaptim gebelikte bence hic girmeyin riske atmayin denize girebilirsiniz ama
ikizannesi1201 123_321 idrar yolu enfeksiyonu riski çok yüksek maalesef havuzlar asla temiz olmuyor bence riske atmayın derim🙏🏻
Cekilmezbirkiz 123_321 sistit olmamak için havuza girmemek lazım hatta Marmara’da denize bile girme demişti doktor bana temiz yer olmalı
Bet1 123_321 denize girmekte sorun görülmüyor ama havuzda enfenksiyon kapma riski yüksek olduğu için önerilmiyor
cansbade 123_321 bende sordum spor amaclı yüzmeyi deniz bi ihtimal ama havuz olmaz mikrop kapabilirsin dedi doktorum
Baymehal 123_321 canım havuzda klor vs olunca çok fazla tercih edilmiyor ama deniz imkanın varsa git derim denize gitmede hiç bir sakınca yok ki ben kızımda her hafta denize giderdim 🤗😂
SenaBilgin 123_321 doktoruma sormuştum girme demişti havuzlarda enfeksiyon kapma riski fazlaymış malesef
Balbebek012 123_321 yasak değil ama hamilelikte vücudumuz hassas olduğu için mikrop kapabiliriz ben tavsiye etmem açıkcası🎈
Mervetnl 123_321 ben temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu bayramdı sadece 1-2 kere denize girdim evimizin havuzuna ayağımı dahi sokmadım bence risk almayın hele ki otel havuzunda asla almayın derim. Bizim kendi havuzumuz olmasına rağmen girmedim ben