Ahmet akgün'e gitmeden önce 3 defa düşünün derim. Bana şeker yüklemesi yapıldığında şeker yüksek cıktı ve yükleme yaptırmadım. Sonrasında ilerleyen aylarda seker ne durumda diye hiç mi bir test istemez insan. 34. Haftada bebegim 4 günde 900 gr birden aldi. Bu duruma şaşırdı ama asla bi müdahelede bulunmadı. Şekere bağladı. Biz de herşey seyrinde sandık ve doktora teslim olduk. Haftaya gel kontrole doğum için gun verelim dedi. Ve o hafta ben kontrole gitmeden önce kaşıntı durumum vardi önemsiz diyip Travazol krem önerdi. Sırf bu durum icin yatış yaptıran doktorlar var. Bende krem aldim ama asla fayda etmedi. Sonrasında ben seker kontrolü icin Endokrine gidiyordum ve idrar değerlerimde kan görülmüştü. Bunu da ahmet hocaya telefonda sordum. Bi zararı olur mu. Acil geleyim mi diye. Aciliyeti yok kontrol zamanında gel dedi. Ve 36. Hafta da kontrole gittiğimde bebegimin kalp atışını duyamadık 😭😭 Bu adamın rahatlığı ve ihmali yüzünden belkide.. Düşünün arkadaşlar may denen cihaza beni 1 kere bile bağlamadı. Ve o gün bebegim karnimda ölü ve ne dedi biliyor musunuz. Bunu ben alamam.. Araştırma hastanesine gideceksiniz dedi. Düşün Ben 9 ay boyunca bu adama teslim olmuşum Ama o karnımdaki bebek ölü diye dokunamadı bu kadar cesaretli bir doktor. Sağlık Bakanlığı'na şikayette bulundum zaten varsa bir ihmali çıksın istiyorum ortaya En azından başkalarının canı yanmasın Sizler de duyurabildiğiniz kadar duyurun Arkadaşlar herkese.