Bnumms Merhabalar 14 haftalık bebeğim biraz önce doktordan geldim erkeğe benziyor dedi ama kesin demedi. Sizlerden rica etsem tahmin edebilir misiniz ?
Bnumms @esmerella37 @Ebrarliva @Gunay_14_18 @3kuzuAnnesiyim başka yorum yapabilen varsa yorum yaparsa sevinirim
Denizezell 3kuzuAnnesiyim bacaklarini kapamis acmiyor dedi bi kac defa vurdu yine acmadi 3 kizdan sonra bunu erkek hiasetmistim oysaki
3kuzuAnnesiyim Denizezell 3. Kızım olucak benımde😀 bende o kadar hıssetım ugrastım 40 tskla attım beler neler denedım yıne kız. Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin öğrenince yaz canım dua etcem senın için. Insan ne yoksa onu ıstıo onu hıssedıo
Denizezell 3kuzuAnnesiyim aynen oyle kizim olmasa kiz isterdim rabbim senin de gonlundekini versin insallah. Haftaya kontrolum var o zaman ogrenirsem soylerim😊
3kuzuAnnesiyim Denizezell Tabı kı canım burda bır suru oglu olup kız istiyende var. Amin biz 24+2 olduk bıle canım ayrıntılıda kız dendı dune kadar umut edıodum ama dunden sonra bıraktım :) haber et canım tmm
Pnrpnr_ Merhabalar ben de iki kez kesin olmamakla birlikte kız bebek yanıtını aldım sizce cinsiyeti nedir? 😍