Son 99 sizin şafaklar neler?
81 gün 28+3 🙏🏻👶
Fatmanur123 korku duygusu beni de sarmaya başladı sona yaklaşıyoruz hem heyecan hem korku doluyorum insAllah sonumuz iyi olur
Kardelenalya bende öyleyim ya uykusuzluktan deli gibi dönüp duruyorum ama boş baş ağrısı çok kötü geçmiyo
ozgebyrkl belirtim yok hastaneye gidiyorum yarın gel dedi bakalım ne diyecek
gayecam sağ Salim alın kucağınıza Rabbim sağlıklı huzurlu güzel ömürler nasip etsin size 🥰🤲
Melo-fndkc karnındaki halini de özleyeceksin doğduğunda uyurken bile arayacak gözlerin üzülme her anın günün tadını çıkar 🥰
Hayriyenur hayır çalışmama rapora almak için gittim ama nst den bahsetmediler
twofruits kız bir de bu bıcırık öyle hareketli ki bayılıyorum hissetmeye. Ama hamilelik de zorluyor ya 😣
annekuzusu_ amiin inşallah 🙏😇
Ozl9292 hic yerimde durmuyorum hep kendim yaparim işimi ve genelde çomeliyorum merdiven cikiyorum ama yok bişeye yaramiyor anam😂 kafasida aşagida halbuki
Melo-fndkc ikinci hamileliğim benimde bu çok hareketli daha 26. Haftada ama dışardan bile bazen net belli oluyor hareketleri canımı yakıyor bazen bildiğin geriniyor içerde 😂😂😂 ilerisini düşünemiyorum
Benimde ole kanalda cok yakın diyor her an gelebilir dedi yok hurma ananas yiyorum bende 10 tane de squat baska bişey yapamıyorum
twofruits aama dünyanın en güzel hissi ya 😍🥰😍😍
Son 36 🥰
67 kaldı son 💅💅💅