Anlamadım 😂
Benimkisi biraz planlı biraz sürpriz oldu.
Eşimle bir kere denedik denediğimiz gün doğurganlık seviyemin düşük olduğu sıradan bir gündü. sonrasında doktora gittim hani hangi testler yapılması gerekiyor rutin kontrol için. Tabi doktor ilk betaya baktı negatifti. Hamile olmadığım belli olunca ben günlük rutinime devam ettim. Sonrasında sanırım 2 veya 3 hafta geçti. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu için ilaçlar kullandım iğne oral ilaç şase. Tabi ben farkında değilim şey zannediyorum filmlerdeki gibi belirtiler hemen başlar eğer hamileysem diye düşünüyorum. Perşembe günü erken gebelik testi sipariş ettim elbet lazım olacak diye. İnanılmaz gazım vardı 😂 sonra adet olacak gibi ağrılar göğüs hassasiyeti başladı. Hatta bir gün salondayım eşime şey dedim ay yeter artık adet olacağım olayım artık sürünüyorum dedim 😂😂😂 çok eminimdim adet olacağıma kfkfkfk sonra erken gebelik testi geldi pazartesi günü. Ay içine doğmuş sanırım ben bunu deniyim dedim 😂 yani besini deneyeceksin ki bu arada bir daha hiç denemedik eşimle bir kere denedik sonra ben ilaç kullanmaya başlayınca biraz bebek fikrine ara verelim dedik. Neyse ben testi yaptım ama çok eminim hamile olmadığımdan. Bir baktım teste pozitif 😂🌸 beynimden vuruldum hemen diğer testi yaptım yüne pozitif. Eczaneye gittim 4 test aldım 3nü yaptım hayalet çizgi göründü. Geriye kalan bir tanesini ertesi sabah yaptım ikinci çizgi baya göründü. Hemen aynı gün doktora gittim. Doktora dedim ben test yaptım pozitif çıktı 😂 doktor hemen hamile kalmış olamazsın dedi kfkfkfl Kan verdim. O gün saat 4te beta 1686 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 😂 dün gibi her şey şimdi 25.haftayız 🌸 geç döllenme olduğu için ilk betada çıkmamıştı :) adetime 4 gün kala öğrendim ben