Yasemin30 Kızlar 34+6 günlük hamileyim kabızlığım var çok ne yapacağımı bilemedim hamilelik öncesinde de bu konuda rahatsızlığım vardı o zamanlar ilaç vs. şeylerle geçiyordu Şuan ilaç falan da kullanamıyorum ne yapmam lazım kayısı zeytinyağı bunlar işe yaramıyor vucüt alıştığı için önerenileceğiniz zararı olmayacak başka şeyler var mı doktoruma kontrolüme 1 hafta var gidince ona da soracağım
Lucky Yasemin30 canım doktorum bana osmolak verdi anında etki ediyor çok zorlandığımda kullanıyorum hemen bir sor istersen
Mduygum Kayisi ye sabahlari ac karnina bi kac tane ustune bir bardak su ic arkasindan kahvaltini yaparsan iyi hissedersin Ayri yeten kayisi kaynat kompostosunu yap cok cok cok iyi gelecek ayni seyleri bende yasadim ancak bu sekilde basedebildim
Beybiliboy Geçen gün bende senin gibi oldum kabızlıktan öldüm resmen sonra doktorumu aradım elimde bekunis ilaç vardı içebilirsin dedi onu içtim rahatladım ama ilaç içmek istemediğim için bi yerde okudum geceden 3 tane hurmayı suya koyuyorum sabah aç karnına önce hurmalarımyiyip sonra suyunu içiyorum Çok şükür onun sayesinde hergün çıkıyorum inşallah sizede faydalı olur
Yasemin30 Beybiliboy hurma açılma yapıyormuş ama yeme dediler şimdiden bana Doğumun iyice yaklaştığın da ye dediler zararı olmadı mı
Beybiliboy Yasemin30 valla canım bende 33-34 haftalıktım başladığımda bi sıkıntım yok çok şükür ama tabi bişey diyemem herkesin bünyesi farklı