unlusura Sevgili anneler instagramda bir çok sayfa ve model var ama hangisi güvenilir hiç bilmiyorum 😔 sizin güvendiğiniz sipariş verdiğiniz sayfa ve modeller neler 🥰
Hilal2901 unlusura almadım ama alsaydım kubisinhobisi diye bir sayfa var isimli zıbınları vs baskı yerine işleme yapıyor daha kulanıslı ve saklamak için de güzel olur bence🫶
busenaz68 unlusura ben Instagram’da bytunadesing diye bir sayfadan sadece tavşan tulum ve şapka yaptırdım isimli olarak gerisine gerek olmadığını düşünüyorum çünkü fazla giyemiyorlar ve kirleniyor diyorlar ❤️ uyguna da yaptirmiştim çok minnoş trendyola da instagrama da yazarsanız inceleyebilirsiniz
Bkmcnkr unlusura sedef nakış evine yaptırdım, memnun kaldım. Söylediği tarihtende 4-5 gün önce gönderdi
Bkmcnkr unlusura trendyolda vs pahalıydı . lcw lohusa geceliği ve sabahlıklarından aldım. Sürekli kuponda tanımladıkları için piyasaya göre daha uyguna geliyor
Bebiko_3 Daha almadım ama @madrebebek den almayı düşünüyorum isimli takımlar,lohusa takımları bir çok ürün var ve güvenilir bir sayfa daha önce bir yakınım aldı 🥰
eebrum_ İnstagramda @bunnymuslinn ve @rokokoevi diye sayfalardan sipariş verdim.. merakla gelmelerini bekliyorum 🥰
Premsesssprenss busenaz68 ben de beytunadesing den aldım. Pınar hanım çok ilgiliydi gayette güzel geldi ürünlerim😊 Trendyol ciceksepeti vs. yerlerde de satış yapıyor😊
busenaz68 Premsesssprenss evet çok tatlis fotoğrafçı falan tutmicam kendimiz çekeriz diye aldım öyle bir tulum hevesim de vardı içimde kalmadı inşallah giydirmek nasip olur 🙏❤️
Koalammm unlusura canım freepik sitesinden kendin bulabilirsin istediğin baskı fotosunu yaptırabilirsin ben öyle yaptım Pinterestten bakmıştım aslında görüntü kalitesi güzel olmadığı için basimda bozulma olur dediler freepik sitesinden bakablrsn dediler ordan kendim farklı bir baskı yaptırdım sende öyle yapabilirsin istersen