Derosasnne ikizler burcu bebekliklerinde cok uslular cok akillilar sorun buyuyup 20 li yaslara gelnce basliyor heleki 40lı yaslarda toplum icinde onlari direkt secersiniz. Arkadasimin babasi ikizler eski patronum ikizler kafada tahta eksik derler ya kesinlikle oyle. Parmaginin ucunu uzatan tüm bedenini kaptirir. Bir kere olmazları yok cok arsizlar her yaptiklarina ne var canim ben boyle bir insanim diye kilif uydururlar. Illet insanlar ben ikizler burcu erkeginden nefret ederim. Yani mesela tüm müşteriler patronumdan nefret ederdi iletisim kurmak istemezlerdi ve o kadar zeki olur ki ikizler burcu bunu bildigi halde oyle bir insan olmaya inatla devam eder. Afedersim gevşeğin yavşagin onde gidenleridir. Hani bir şeye olmaz boyle yapilmaz veya bu sekilde olmasi gerekir dersiniz ya kendinizce toplum icinde kurallariniz vardir onlarda asla bu durum yok. Zaten sıknti toplum icine girdiklerinde basliyor iğrencler. Hani kendilerini özguvenli saniyorlar ya o rahatliklariyla karsidan igrenc gozukuyorlar. Yani ikizler burcu erkegine aşırı sıkı bir toplum kurallari egitimi verilmesi gerekiyor ve o kurallardan kucuklukten beri cikarilmayip baski ile yonetilmesi gerektigni dusunuyorm. Hep bunlar nasil ailelerde yetismis boyle diye dusunmusumdur ikizler burcu erkekleri icin. Dengesizler bir gun oyle bir gun boyle. Yalniz okul egitim konusunda zehir gibiler kafalari herseye basiyor 2 3 tane fakulte bitirebilirler. Ikizler burcu erkegini ne yazik ki yakindan gozlemleme firsatim oldu belgesel izler gibi izledim yani ikizler burcu erkek cocugum olsa nasil egitecegimi nasil bir yol izleyecegimi o kadar iyi biliyorum ki. Malesef ki banada hic bilmedigim yerden geldi başak burcu cocugm olcak 😀 bende ikizler burcuyum ama asla boyle degilm bir cizgim vardir ve hep net olmusumdur annem bu sekilde yetistirdi ve annem beni yetistirirken hep net kurallari cizgileri vardi annemde koc burcu her zaman soylerim her kız annesinin de burcudur aslinda. Toplum kurallari cok onemlidir benim icin Gevseklige laubalilige hic gelemem ama gel gorki ikizler burcu erkegi bayiliyor gevseklige ve karsisindaki insanlar hic hoslanmior bu durumdan. Ikizler burcu kadinlari boyle degiller ama erkekleri illet