Minikkizimm Benim gittiğim hastahane 375 dedi ve doktorumu ve hastahaneyi degistirdim sırf bu yüzden🙄
Deletedmom2224 Minikkizimm gercekten mi 🤤 o paraya ayrıntılı ultrason yapılıyor çok mu lüks bir hastaneydi acaba
Minikkizimm Deletedmom2224 kocaeli akademi hastahanesi. Istediği kadar lüks olsun altı üstü şeker yuklemesi😁
ElifAbr Deletedmom2224 ben devlet hastanesi takipliyim en başından beri belki de güvenim ondandır doktorum da çok iyi biri ne kadar başı kalabalık da olsa ilgisini eksik etmemeye çalışıyor sağolsun
Deletedmom2224 ElifAbr işte bizim burdakiler öyle değil malesef hayvan gibi davranıyorlar 6 haftalıkken nerdeyse kürtaj edeceklerdi beni burda bebek yok diye
deletedmom947 Deletedmom2224 ben özelde yaptırdım kan ve idrar testleri de dahil herhangi bir ücret ödemedim.
deletedmom947 Deletedmom2224 yoo hayır yok. Sormuştum bende ücreti var mı diye sglıysanız ücreti yok dediler. Sanırım hastaneye göre değişiyor.
Deletedmom2224 Hafizeipek aman zaten aylık kan alma dışında pek bulaşmasınlar bana istemiyorum onların yaptığı testte yanlış çıkar derme çatma yıkık dökük bi yer görseniz şaşırırsınız 😂
Deletedmom2224 deletedmom947 yaa ne güzelmiş ben sormadım daha ama vardır diye tahmin etmiştim bi sorayim bakalım
Huseminannesi Deletedmom2224 canm ben saglık ocagında yaptırdım sadece sekere para verdim istersen hastanede de yaptrabilirsn
Deletedmom2224 Huseminannesi Bizim sağlık ocağı yapmıyor devlette yapmıyor bildiğim kadarıyla ama yapsada gitmem zaten hiç iyi anım yok onlarla ilgili 😊
Deletedmom2224 Minikkizimm yani ne yapacak ki En fazla yine de dedim yani acıbadem filanda belki bi ihtimal ama sok oldum bu nasıl fiyat 😂