tortil21 Kızlar hepiminize merhaba öncelikle; Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. Öncesinde doktor arayışındayım. Özel hastaneden önce üniversite hastanelerine bakmaya başladım. Gazide Deniz Karcaaltıncaba'yı duydum. Aranizda hastasi olan varmıdır veya bilgisi olan. Kendisi normal doguma giriyormu ? Dogumda erkek asistan doktor vs oluyormu acaba ?
mucizemsi tortil21 2 hafta sonraya ilk randevum ilk defa başlıyorum ama sürekli doktorun değişeceğini söylediler sürekli bi doktor muayene etmiyormus doğuma kim girer nasıl olur bilmiyorum öğreneceğim inşallah zamanla 😕😕
Damlaai tortil21 canim ben gittim gebe takibi yapiyo benim gittigimde ucret 160 liraydi simdi ne kadar oldu bilmiyorum . Planli sezeryan disinda doguma girmiyo dogum zamanida nobetci vs. Kim varsa erkek kadin doktor o giriyo . Ilgili ve bilgili bi kadin ama cok yogun
tortil21 mucizemsi hayirli olsun canim. Rabbim saglikla kavustursun 🤗 Sürekli doktor degistigini formda da okudum😕 hacettepede ozgur ozyuncu var kesinlikle cok iyi ama normal doguma girmiyormus yoksa kesinlikle ona giderdim
Damlaai mucizemsi hayir canim kontrollerine surekli ayni doktor giriyo ama doguma normal olursa girmiyolar
NurDemir Deniz Hanım bildiğim kadarıyla gebelik takibi yapmıyor,hastalıklara vs.bakıyor.Eşim Gazi’de çalışıyor ordan biliyorum.Ama şansınızı deneyin tabi
NurDemir @tortil21 muayene ücreti olarak 300 tl veriyorum aylık (eski hastayım belki yeniler için farklıdır emin değilim ) Doğum da Koruda düşünüyoruz normal 4.000, sezeryan 5.000 olarak konuştuk.