Bsra_1998 Kubraalp bende 5yillik evliyim pkos var bendede bu ay femeraya başladım yarın bitiyor cumarteside kontrole çağırdı canım bide bana folik asit başladı
Kubraalp Bsra_1998 ben ilk çocuk istediğimde şehir hastanesine gittim ı doktor bana 9 ay folik asit içirdi. Özel de ki doktor bıraktırdı. Famerayla prowomen diye vitamin verdi
Kubraalp Eken012 işte bende o yüzden üni hastanesine gittim o doktor da aşılama yapalım dedi. Bende kabul ettim başladık dün
Bsra_1998 Kubraalp femara kuvvetli dedi doktorum eşimde de herhangi bir problem yok sadece cok fazla düşünme at kafandan ve dediklerime uy dedi
Bsra_1998 Kubraalp bende aynıyım hatta uygulamayı falan silmeyi düşünüyorum sürekli araştırıyorum çünkü 😊
Kubraalp Bsra_1998 bende sürekli sildim tekrar indirdim. Ama böyle birileriyle konuşunca da iyi geliyor
Cihangirmom umutluanneadayi her hastanenin farklı oluyor kadın doğum yada araştırma hastanesi tüp bebek birminde size istenen tahlil ve evrakların yazılı olduğu bi kagıt veriyorlar onları tamamlıyor tekrar rapor için heyete giriyorsunuz