yagmur50 34+5 haftalık olduk karnımın altında genellikle sağ tarafta 3 gündür pıt pıt birşey atıyor elimi koyunca daha çok hissediyorum sizde de oluyor mu nedir bu tam olarak acaba bu arada daha makat gelişteyiz
glycnkrt yagmur50 bende de aynısı oluyordu tarifin hıçkırık belirtisi sık sık duyacaksın. pozisyon değiştir ve su iç 🙂 birde doktoruna dipnot olarak söyle hıçkırık tutuyor neden acaba gibi. ben söyledim bir takım sorunlarımla birlikte salı günü 35 haftalık sezeryan olacağım 😊
yagmur50 MadameHappy34 son 3 gündür daha çok hissediyorum tekme falan sanıyordum ama değil pıt pıt atıyor kalp atışı gibi 🤭
annekuzusu_ yagmur50 benim bebeğim de 30haftalik ve bende hissediyorum bi kaç gündür pıt pıt atıyordu bende sordum böyle banada hıçkırık dediler kalp nabız atışı gibi belirgin bi sekilde oluyor 🙈🙏🏼🥰🧿🧿🧿
Pamukasln glycnkrt sağlıkla kavuşun insallaj bende 34 haftaligim hıçkırık çok tuutuyor bebeğimi ne sikayetiniz vardı acaba başka
yagmur50 Acemianne28 genellikle hıçkırık denilmiş ben tekme sanıyordum ama pıt pıt ard arda olması tekme değilmiş 😌
glycnkrt yagmur50 plesanta yaşlanması, orta seviyeli gebelik zehirlenmesi, karaciğer yorulmuş, safrada çamurlaşma falan var. ikinizide tehlikeye atamam dedi. o sebeple alıyor maalesef. hedef 36 .haftadaydı ama ben bittim sancılar vs.