Zbyde34 Kızlar haftaya çok kalabalık misafirlerim gelicek iftara inşallah 30 kişi felan ne yemek yapsam gelen misafirler ilk defa geliyo benim için önemli doyuracak ve şık bi sofra hazırlamak istiyorum ne yapsam sizce ❤️🌸
kahvesever__ Zbyde34 mercimek çorbası fırında tavuklu patates yada karınıyarık pirinç pilavı yaprak sarması hazır yufkadan börek içli köfte mantı olabilir
[silindi] Zbyde34 tek mi yapacaksın çok zor olur pratik şeylere bak bence çorba şartta 30 kişilik olunca tutturması vs zor yani nasıl yapacaksın lahmacun düşünülebilir
[silindi] Zbyde34 kız sen nerde oturtacaksın bu kadar insanı bahçen mi var yada evin villa mı ben düşündüm de benim ev maksimum on kişi alır 😂😂😂
Zbyde34 [silindi] annem yardım edicekcem canım bi gün önceden yapıcaz yemekleri öyle düşündüm başka türlü yapamam tek başıma zaten bide üç yaşında oğlum var aşşırı hiperaktiftir kendisi imkansız yapamam zaten 😂
Zbyde34 saitkereminannesi02 hamileyim canım ama annem bi gün önceden gelip birlikte yapıcaz inşallah misafirler gelince görümcelerim var onlar yardım ediyolar o yüzden sıkıntı olmaz
Deletedmom_106 Zbyde34 mercimek çorbası 🥣 Kavurma 🥩 Pilav 🍚 Salata 🥗 Yoğurtlu mezeler ( patlıcan veya havuç tarator ) Baklava yufkasından börek hem kolay hemde aşırı lezzetli. Yani çok kalabalık olduğu için biraz fazla seçenek sundum😄 et kavurma kolay sizi yormaz koyarsın akşama kadar yavaş yavaş pişer sizde diğerlerini halledersiniz
Daisy0000 Zbyde34 Mercimek çorba Sulu köfte Pirinç pilavı Ortaya bolca meze-salata Ortaya sarma-börek tarzında doyurucu bir aparatif Revani tatlısı (hem kolay hem lezzetli) Kısacası kalabalık sofralarda ana yemekten çok gözü doyurmak lazım , o yüzden mezeyle sofrayı kalabalıklaştırmakta fayda var
Nur123aa Zbyde34 bende haftaya komple ailem kuzenlerimi falan cagiricam menü düşündüm bizde 20 kişi falan oluruz muhtemelen size de belki fikir olur,🌟 Corba Olmazsa olmaz pilav Sultan kebabı İçli köfte İki çeşit meze Salata Yaprak sarması belki o da 😏 Kıbrıs tatlısı Hoşaf
[silindi] Zbyde34 Allah kabul etsin şimdiden ben hep yalnız geçirdiğim için direk tek mi uğraşacaksın şeklinde sorular yağdı 😀😀😀😀ellerinize sağlık
YagmurAnnesi Zbyde34 Orman kebabı Sebzeli köfte yemeği Tavuklu Krep Sarma Antep Tava İzmir Köfte bunlardan birisi olabilir Yanına zaten pilav, salata, turşu, havuç tarator, zeytinyağlı sarma veya kuru dolma biber dolması vs…
[silindi] Zbyde34 tabiki de kıymalı pide ✔️ Teker teker ne ugrasacaksin canım tencere yemeği ile uğraşmayla