denizozulkerr Bebeğinize 6 aydan önce su verecek misiniz? Yani bebeğin oluk oluk su içmesinden bahsetmiyorum ama bazı tanıdıklarım suyun bebeğin diline bile değmesini istemiyordu sizce doğru mu?
G_Ulzeki denizozulkerr ben iki oğlumda 2aylıktan başlayıp damla damal yani 2damladan veriyordum .Şuan 9ve ,8yaslarında çay ne olduğunu bilmezler her şeyi suyla içiyoruz
Nurr_22_22 denizozulkerr kızım doğduğundan beri bir iki çay kaşığı in ucuyla verdim süt sudan oluşur derler ama suyun yeri başka sütun yeri başka
Sevgi56 denizozulkerr ilk altı ay bebek zaten anneden besleniyor %100, ona ekstra su vererek doyurmuş oluruz bi kaşık süt içeceğine su içmiş olacak yani. Ama altı ay sonunda verilebilir çünkü anneden %50 beslenmiş olacak ve suya ihtiyacı olacaktır.
MugeGuness denizozulkerr ben mama kullandığım için her mamadan sonra bir çay kaşığı verdim. Yoksa dili bembeyaz kalıp kalınlaşıyodu
DeustchBurcu denizozulkerr anne sütünün %80i su olduğu için vermedim kızımda, yine hamileyim ve yine vermeyeceğim
Bet1 denizozulkerr ben 5 aylıkken vermeye başladım hava çok sıcaktı diye o da. Zaten anne sütünün içinde her şey oluyor. Mama veriyorsanız şu da veriliyor diye biliyorum
Gozdece_06 denizozulkerr mama takviyesi gerekirse o zaman su veririm ama gerekmezse sadece anne sütü alırsa 6 ay suya gerek yok anne sütünden alıyor herşeyi ❤️
Edafmo denizozulkerr mama kullanıyorsa 6 aydan önce verilmeli diyor doktorlar tam zamanını hatırlayamadım ama. Anne sütüyle karışık mama da alıyorsa erken verilebilir diye biliyorum
bsraa16 denizozulkerr sırf mama ile besleniyorsa su veriyorlar 6 ay öncesi de ama anne sütü ile besleniyorsa ek gıdaya başlayınca verilmesi tavsiye ediliyor
Ebru-nil5 Bebeğime ilk 20 gün günde bikaç daml verdim emzirdikten sonra pamukçuk olmaması için, sonrası zaten anne sütünde var yani yeterince. Dil temizliği için diyelim yani