Hasret99 Merveincim benimde içime erkek doğuyor bakalım bide dr ne diyecek teşekkür ederim size de ♥️😊
Merveincim Hasret99 ne demek canm hayırlısı olsun. Belli olunca yaz :) tablo doğru mu çıkacak bakalım
Karbeyaz89 @Merveincim banada bakarmısım rica etsem 21 05 89 benim doğum tarihim . Eşiminki 29 06 86 son adet tarihim 31 Ocak
Dnznsa Merveincim 12 haftalıkekn koz demişti doktor bugün gittim erkek dedi kesin pipisini de gördük 🤭🤭🤭
Aynur1 Merveincim merhaba banada bakar mısın Sın adet tarıhım 10/12/2022 Yasım 05/09/1999 Eşimin yası 11/11/1997 Doktor ultrasonda bıraz buyuk dedı ama
Nurse_ Merveincim rica etsem bana da bakarmisin 🌹🌹🌹❤️❤️❤️ Son adet tarihi 01.16.2023 Benim doğum tarihim 30.04.1999 Babasının 26.07.1991
Karbeyaz89 Merveincim canım senin dediğin gibi bakınca 34 yaşındayım Ocak erkek olmuyomu mu yanlışmı anladım ben
Mervenur1710- Merveincim Merveincim Banada bakar mısın ☺️ Son adet tarihim 19/01/2022 Yaşım 17/04/1998 Eşimin yaşı 12.10.1989
Merveincim Nurse_ evet canm Çin takvimi ama bu paylaştığım tabloda hamile kalınan yaş ve aya bakınca gösteriyor, hani şu tam doğum ve son adet tarihine göre hesaplama tablosu değil
Prenses_annesi3 Merveincim canım bana da bakarmisin son adet 27 Kasım 2022 Benim:25.03.1998 Eşimin.18.06.1989
Prenses_annesi3 Merveincim yaaa doktorum Kız dedi bakalım hayırlısı iki kızım var saol bebeğim Allah razı olsun ❤️🎈
Merveincim Kızlar paylaştığım tablodan hamile kaldığınız yaş ve ay a bakarak görebilirsiniz. 37. Gebelik haftamdayım sağa sola sık dönüyorum rahat yatamıyorum o yüzden tek tek bakamıcam kusura bakmayın lütfen 🙏
Prenses_annesi3 Merveincim rabbim sağlık sıhhat versin insalalh sağlıkla kucağına al canım Senin cinsiyet tablodaki gibi mi çıktı acaba merak ettim
Merveincim Prenses_annesi3 Allah gönlüne göre versin canm.🌸🌸 Tabiki doktor ultrasonda daha iyi görür ve bilir bu tabloda tahmini söylüyorum kesin değil Allah bilir. Ama benm ve çevremde hep doğru çıktı 🙈
Merveincim Aynur1 kuzum bu tablo tahmini yanıtlayabilir kesin elbette değildir. benmde gün ay yıl yaş ve son adet tarihi yıl a göre farklı çıktı ama bu tabloya göre doğru çıktı. Hayırlısı :) 🌸🌸
Merveincim Aynur1 canm Mesela ben 29 yaşımda Temmuzda hamile kaldım kız gösteriyor doğru, ama Aralık ayında 30 yaşıma girdim onda erkek gösteriyor. tabloda doğum yaptığın yaş dğil hamile kaldığın yaş ve aya göre bakılıyor