TugbaL Hanımlar halsızlık uyku ve baş agrisi İçin neler yapıyorsunuz ilaç içmek istemiyorum parol da işe yaramıyor zaten bende
Yazmelegi_ TugbaL sessiz ve karanlık ortamda durmaya çalışıyorum o zaman iyi geliyor bide sanırsam migren taşı iyi geliyormuş
Mucize18 TugbaL geçmiş olsun canim benimde gebeliğin ilk başlarında feci halde olurdu sıcak havlu ile boynumu sardım ve sıcak su torbası bana iyi geldi o şekilde damarlar yumuşuyor ve rahatlatıyordu
glycnkrt TugbaL lavanta ve nane yağı koklamanı öneririm. bunun dışında tansiyonunu kontrol edebilirsin. geçmiş olsun
Hediye_00 Mucize18 yaa benimde yüzümü sıcak suyla yikasam yada duş alsam basım agridiginde sıcak su deyince dahada zonkliyor banada tam tersi soğuk uygulama iyi geliyor
Mucize18 Hediye_00 Him o zmn buz falan koy ama dediğim gibi sicak ile yıkamanın bir etkisi opmaz sicak havlu ile sarsan ütüle sar ve ya sıcak su torbası damarlar yumuşayınca rahstlatiyor
Hediye_00 Mucize18 16 haftalıkken catlicakti basım ya ağlıyordum resmen tansiyondan mi şekerden mi artık nörolojiyede gittim ama emara yoladi onada gitmek istemedim flim diye zaten migren belirtileri olduğunu söyledi doktorda
Mucize18 Hediye_00 benimde vitamin eksikliğinden baş ağrısı yapmış ve ben hamile olduğumu bile bilmiyordum 6 haftalıkken surekli arveles kullandim
Mucize18 Hediye_00 ama kesinlikle baş ağrısı boyun omuz damarlarından geliyor oralara masaj yaptır ve sıcak tut kesinlikle iyi gelir canim bi dene bence . Çok geçmiş olsun . Aynisi basima geldi seni suan cok iyi anlıyorum
Hediye_00 Mucize18 OMEGA demir ilacı kullanıyorum yeni yeni dünde aynı ağrıyı çektim ama bilmiyorum geçmiyor ya bu haftalarda normal galiba
bebislerhakkinda Suan bende de var sabahtan beri geçmiyor lanet bisey parol ise yaramıyor artık sinirlenmeye basladim
bebislerhakkinda TugbaL bak sabah vardi isyerinde müzik dinledim karanlıkta oturdum gecti derken otobuse bindim simdi gene başladı ya hiç gecmiycekmi agliycam artik🥴