Seda_w "AZEM"diye aklımızdan geçiyor ama yinede daha karar, veremedik eşimle erkek bebek isimleri önerilerinizi şimdiden teşekkürler 🥰😊
Likayolcusu Seda_w ilk defa duyuyorum benim oğlum olsaydı adını Ebubekir veya Hamza koymak isterdim (Hz Hamzanın lakabı Allahın aslanı) çok hoşuma gidiyor nasip olursa bi gün bunlardan biri olucak
anneolmakzoramagulusuyeter_ Seda_w azem kulağa hoş geliyor ilk defa duydum uğur umut çınar Ege Güney yamaç benim favorilerim henüz bizde karar vermedik😊
Seda_w Ada022 azimli kararlı ulu yüce anlamı taşıyor çok nadir kişilerde var bu isim bizimde kulağımıza çok hoşgeldi☺
Ada022 Seda_w güzelmiş canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde oğlum olacak bende isim arayışındayım 🤭
Daisy0000 Seda_w Az-em,çok mu emiyorsun gibi abuk subuk laflar kullanıp okul hayatında vs dalga geçebilirler :( Çalıştığım okulda çocuklarda bu tarz yaklaşımları çok gördüm , o yüzden özellikle dikkat ettiğim bir konu …
Ada022 Daisy0000 peki Güney ismi dalga geçilecek bir isim mi küçük çocuklar arasında yada Göktuğ ismi
Seda_w Daisy0000 Daisy0000 yani bilmiyorum eğer böyle bi konuyla oğlum eve üzülerek gelirse sanırım ben, sessiz kalamam herkes evladını eğitmek zorunda diye düşünüyorum ama bakalım nasip bu arada teşekkür ederim fikrin ve gördüğünü söylediğin için aklıma hiç öyle gelmemişti🙏🥰😊☺
Daisy0000 Adaf Çalıştığım okulda çocuklar isimleri hecelere ayırıp dalga geçerlerdi o aklıma geldi canım 😞
Seda_w Ada022 amin canım inşallah hepimiz, sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz teşekkür ederim bu arada, isim konusu biraz kararsız oluyor insan bakalım sen, neye karar vereceksin🥰☺🙏🙏