Opecert Benmde 28 den beri kafa aşağıda ama dönebilir de dedi gerci ben bildim bileli aynı uerde dıruyo cocuk😂suan 32yim belli olmaz dedi 1 aydır aynı şekilde değişmedi henüz
Humzee16 LeyllS 27 de baş aşağı dönmüştü tam doğum pozisyonundaydı. Hareketleri değişince acilden giriş yaptık ve ne görelim Bebiş dönmüş makat duruşlu 🙈 Son anda bile dönebiliyorlar Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eylesin ❤️🤲
Linameyra LeyllS ya bana hiç böyle bilgiler vermiyorlar uygulama olmasa kör cahil kalıcam. 33. Haftada gittim her şey normal diyip gönderiyorlar. Ne zaman dönmesi gerekir döndüğü zamanı anlayabilir miyim acaba kafamda deli sorular
LeyllS Linameyra genelde döndüğünü anlarsın beneğin kafası baskı yapar daha çok tuvalete gidersin diyorlar 🤷🏼♀️ merakla bir sonraki randevuyu bekliyoruz
Ozlemmisss Edafmo şu an 33+4 deyim. Çarşamba gidicem bakalım hayırlısı olsun. Hastane cantasını hazırlayım bari 😄
Destinam06 Ernurr doktor söyledi sürekli sağ kaburgama baslı yapıyordu geriliyordu içimde ama ben döndüğünü farketmedim
Ttgce LeyllS ilk gebeliğimde kızım 28.haftalıkken dönmüştü baş aşağı 40 haftaya kadar da öyle kalmıştı ama normal yapamadım.. Suan oğlum 28+3 daha dönmedi o
Kuzuletta Baş aşağı veya makat gelişli bir ultrason fotoğrafı atar mısınız hiç görmedim merak ediyorum. Benimki son gidişimde böyleydi, yani hangi pozisyonda baby’im 😍