BerfinYildiz LeyllS 34 De Gittim Makatan Geliyordu 36 Geri Gittim Doğum Pozisyonundaydı Şuan 38 Haftaligiz Kanala Girmiş Gelicegi Günü Bekliyoruz
Nrmn-kls Benim doktorum 38e kadar bekleyelim ama bir türlü dönmedi. Normal doğum düşüncem zaten yoktu. 😊38+2 tüm şu an 31 martta doğumum var.
Nagihannn789 LeyllS benim kız hamileliğimin basindan beri kafası hep asagidaydi şuan 31+4 haftalığız iki gündür yatırdılar sancım vardı yarın nolcak bilmiyorum sizde dert etmeyin düzelir zamanla zamanında gelsinler yeter inşallah
Smootie LeyllS 28 de gittim başı asağıdaydı zaten hissediyordum ama doktor daha degişir dedi suan 31 deyim bence hala aşagıda 32 de kontrole gidecegim
-busra1123 LeyllS 24.haftada almıştı doktor daha da kolay kolay dönmez dedi doğuma kadar böyle kalır demişti
feride61 LeyllS bi egzersiz var bebeğin baş aşağı dönmesi için YouTube de 28 haftalığız 26 da makat gelişti o egzersiz ile artık başı aşağıda. ( Koltukta oturup başınızı aşağı sarkıttığınız bi egzersiz)
LeyllS Bet1 en başından beri bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyorum ama ister istemez bir korkum var