Tanembebek5 30+1 deyim. Ayaklarım şişti çorap giyince bileğimde izi çıkıyor sıkılmış gibi sanki. Bacaklarımda aynı şekilde parmağımı bastırdığım yer bembeyaz full ödem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ neler yapmam lazım bu Ödemeden kurtulmak için 🙏
Zeynepaydin20 Tanembebek5 ay gerçekten bende 38. Haftadayım elim ayağım şiş çok fena patlayacak gibi resmen bende bir çözüm bulamadım
hayalperest2310 Tanembebek5 39+6 oldum ödemim hiç yoktu son bir haftadır balon gibi şişti ayaklarım ellerim agrıyor birde bol su yürüyüşe devam ama doğursaydım da kurtulurdum 🥲
bskbsk123 Tanembebek5 bol yürüyüş öneriyorlar, birde akşam dinlenirken ayaklarını yüksekte tutarak uzan kuzum kan akışın düzene girsin. Şişliğin sebebi aslında damarların kan akışını düzenleyememesi ağırlık sebebi ile yukarı çıkamamasından kaynaklıymış
Merveftm Tanembebek5 internette hamile pilates eğitimi veren hoca var Elçin diye onun od videosu var ordan faydalanabilirsiniz. Benimde 27. Haftam hafiften odemlendi normalde diğer videolarını yapıyordum zaten şimdi yattığım yerden ödem videosunu yapıyorum rahatlıyor ayaklarım
Tanembebek5 bskbsk123 Asli1923 oturarak çalışan biriyim yürüyüş yapabilsem keske yaa. Peki ne kadar yürümek gerekiyor fazlası da zarar sanırım 45 dk yeterli olur mu?
Asli1923 Ayaklarınızı yüksekte tutun, gün içinde oturmayın mümkünse yürüyüş veya ayak uzatılacak. Çoraplatınızı makasla kesin üstten
Asli1923 Tanembebek5 Oturarak çalışıyorsanız yarım saatte 1 ya da 1 saatte 1 , kalıp bi su içip , wc vb 5 dakika dolansanız iyi olur belki, size bağlı kaç saat yeterli olur yarım saat bile hiçten iyidir