Schmidt Kizlaar 7+4 hamileyim Cok bulantim var geceleri yatmadan iki prilam aliyorum ama gün icinde tekrar iciyorum Ilk hamileligimde 5 gün sürmüstü suan iki haftadir cekiyorum😥😥 ne zaman gecer sizce bilgisi olan varmi
Gebe_hanim Schmidt 18 haftalığım hala geçmedi ilaç içmediğim an kusuyorum yada midem bulanıyor 🙄 ilaç kullanmadığım dönem de naneli sakızla bastırıyordum deneyebilirsiniz
symag Schmidt gün içinde 4 kere içiyordum. Bir sabah sonra öğle sonu 2 tane yatmadan. 15 haftaligim bir kaç gündür içmiyorum
17papatya Schmidt 10 haftalık olduk 6.haftadan beri mide bulantısı çekiyorum hiçbirşey yiyemiyorum prilam kullanıyorum ama o da komple kesmiyo ne yazık ki
adatuna Schmidt 11 haftadır bekliyorum geçmesini 🤗 her sabah acaba bugün mü diye uyanıyorum ancak maalesef benim de hala devam ediyor
Sumyduman Schmidt 5. Haftadan beri bekliyorum 17 ye giriyoruz.. eşim artık kabullen diyor ama ben eski hallerimin hayaliyle yaşıyorum 🥹
Schmidt Elfelf0 bende bulantim sürekli var hap kusmami engeliyor ama yinede günde bir oluyor bulanti sürekli var
Schmidt Sumyduman yaaaa baya sürmüs doktorunuz ne diyor genelde 12. haftadan sonra geciyor diye yaziyor ama tabiki Herkesde farkli 😥
Schmidt symag ay cok sevindim gectigine insallah bundan sonra hic olmaz bulantiniz darisida bize :( oglumla ilgilenmiyorum sürekli yatiyorum bu beni daha cok üzüyor
Schmidt 17papatya cok gecmis olsun😥 bendede kesmiyor bulantim hep var leblebi salatalk cibik kiraker hic biri ise yaramiyor